Szerintetek Ha kiképzik és felszerelik az oroszok ezt az új 300 e katonát képesek lehetnek megszerezni az annektalt tartományok egészét mire lehet elég?
Vagy igazából atom nélkül már esélyük sincs megszerezni az annektalt tartományok teljes területét ?
Mert ukránok ha jól tudom 700 800 e fos haddal rendelkeznek szinte korlátlan nato utanpotlassal és pénzzel.
Ennyi orosz katona mire lehet elég?
Nem lehet hogy Putyin már azzal számol hogy atommal megtört ukranokat és utána ez a sorozott sereg szalja meg a hiányzó teruletett ?
A tisztánlátás kedvéért, van a fúziós töltetben is fissziós mag (sőt egy +plutóniumgyertya is a korábbi típusokban), de nem nagyobb annyival a visszamaradó radioaktív anyag, szennyezés mint amennyivel nagyobb a névleges hatóereje (akár ezerszerese is lehet a fisszióshoz képest).
Interkontinentális atommeghajtású torpedó NINCS. A torpedóknak sokkal rövidebb a hatótávolsága, nem arra vannak tervezve hogy átszeljék az óceánt, a kontinenseket. El is tartana egy darabig a víz alatt 😅 Nukleáris töltettel felszerelhető torpedó van, de nem stratégiai csapásmérésre hanem hajók, kisebb konvojok ellen lett kitalálva. Nem okoz olyan über nagy cunamit. Nagyobb kártételre képes ha ugyanazt a töltetet a felszínen működtetnék el. Nincs is értelme cunamibombának, amikor a felszín felett több ezer töltet megindul - úgyis szénné égeti a városokat, nem lenne mit elárasztani.
21# te okoskodni tudsz de nem néztél utána mi is az a poseidon torpedó
Új orosz fejlesztés külön tengeralattjáró indítja meg csak 1 van a belgorod ami ilyen torpedót tud indítani.
Szerintem sok ember itt okoskodik de a 21 sz dolgokból le van maradva .nem 1980 ban élünk.
Oroszok fő fejlesztése ez a poseidon torpedó és az avantgárd hiperszonikus raketarendszer és amit most tesztelni fog amiből múltkor atombaleset lett a cirkon nukleáris meghajtású cirkáló rakéta korlátlan hatotaval
Aki leirna az orosz technikát az ennek a 4 rendszernek nézzen utána
Avantgárd
Poseidon
Cirkon
És Sarmat
Ezeket szánja Putyin a NATO ellen ő is tudja hogy mással nincs esélye csak elretenteni akar
RSZ-28 Sarmat - létező, rendszerbe állított fegyverrendszer, egy sima ICBM a több típus közül, erre a korábbi típusok is képesek
Avantgard - létező, prototípus már van, visszatérő ágban pályakorrekcióra képes ICBM
Poseidon - nem létezik, propagandafogás
Cirkon - nem létezik, propagandafogás
Nem írom le az orosz technikát, de szerintem az ukrán háborúban leírja az saját magát 😅
egyéb kérdés? :)
Ezek atomfegyveres rendszerek nem írnám le őket oroszok pont hogy atomeroik fejlesztettek mert tudják hogy hagyományos háborúban a NATO ellen semmi esélyük ezt mindenki tudja .
Atomfegyverek egyenlő esélyt adnak
A posidon nem.propaganda fogás mint írtam egy külön atomhajtasu tengeralatjarot építettek rá szerintem ez már meggyőző
A cirkon meg tesztelve volt igaz nagy baleset lett a vége sugarszenyezessel de ez is bizonyítja hogy létező technika .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!