Ukrajna kapni fogja az atomot? a Belgorod nukleáris tengelalattjáró elindult és egyenesen kijev felé tart szerintetek?
Kiégtem ezen a kérdésen🤣🤣
Ennál már csak az volt a jobb, mikor egyik ismerősöm arra kért, hogy folyó vízben úgy dobjam be a horgonyt hogy az a csónak alatt legyen😅
Perszeeee és küldik az atomrepülőt, atoműrhajót, atomrollert és atomtalicskát is 😂
Aztán vigyázni kell ám, mert ha valamelyik orosz iskolában kimondja a kémia/fizikatanár az atom szót az már biztos hogy a támadás előjele 😂
Az én nagyanyám fejér megyei volt, nagyon hasonló történeteket mesélt a ruszkikról, mint a 18as, konkrétan, a fél falun átmentek a ruszkik és, nem nézték, hogy ki nő, ki férfi, aki élt és mozgott, azt megerőszakolták.
Nagybátyám, 56-os pesti srác volt, amennyire tudjuk, harcolt az Oktogonnál, majd a 10 nap alatt, átment az Osztrákokhoz, ahonnan végül Angliába kötött ki, 30 évig nem mert hazajönni, én 10 éves koromban láttam elöször. Szétszakadt a családunk. És nem csak a miénk, nagyon sok pesti, Pest környéki családot tudunk, aki hasonlóan estek szét. És ti meg most ezeknek drukkoltok! Egyet értek a 18asal, inkább Amerika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!