Fogolycsere: az antiszemita Azov ezred tisztjeit Voldemor Zselinszkij becserélte, ezért megsimogatják majd USA-ban?
Figyelt kérdés
Az 5 náci parancsnoknak menedéket a törökök nyújtanak ezzel fricskát mutatnak Izraelnek?#oroszország háborúja ukrajnában
2022. szept. 30. 06:13
1/7 anonim válasza:
Elenskij azt teszi , amit a tartója, az USA PARANCSOL NEKI.
2/7 anonim válasza:
A vicc ebben az hogy a nagy Putin haverotok elengedte a számára naci ezred vezetőit aki ellen megy a háború, nem fura, ellenondás ez nektek Rubelfideszesek, vagy annyira agymosottak vagytok a köztévé meg a Megafonosok által hogy ezt az apró ellentmondásos szitut se veszitek már észre?
#Rubelfidesz #agymosottnép
3/7 anonim válasza:
Én most összezavarodtam, egész eddig abban a hitben voltam, hogy az USAt Izrael irányitja, és Zelenszkijt pedig az USA, tehát Izrael parancsát teljesetiti és mivel Izrael Isten országa, gyakorlatilag Isten parancsait teljesiti Zelenszkij, ezek szerint mégsem?
4/7 Fsms válasza:
#3 jó az okfejtés. 😅😅
Az összesküvés elméletekben nem mindig találsz konzisztenciát.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
5ös, Eddig is lehetett Orbánt dicsérni!
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor Zsele is náci?
Effektíve az oroszok győzték le a nácikat anno és most is (Azov művek).. erre most egy ameriaki zsidó ukrán elnök támogatja a náci nemzeti alakulatot? képmutatás ez európának.. ebből a nyilván nem ésszerű okfejtésből az jön ki, hogy effektíve a baloldal az igazi náci...
2022. okt. 18. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!