Putyin vajon le akarja rohanni Európát?
És lehet rohannál az oroszok felé, mint egy kisgyerek a Mikuláshoz, az oroszok nem értenék, hogy mi van, és likvidálnának. 🤣🤣
Én úgy gondolom, hogy van ilyen vágya Putyinnak, szerintem szeretné, hogy az orosz birodalom határa az Atlanti Óceán legyen, viszont az már más kérdés, hogy erre nem lenne képes.
#15 és #16
Nem értitek a kérdést. Tudja itt mindenki, hogy Ukrajnával sem bírnak, meg lehet Putyin is tudja, de attól ilyen vágya még lehet. Én is szeretnék a Barcában focizni, de sohasem fogom. Nyilván Putyinnak is kedves lenne egy Atlanti Óceánig érő Oroszország.
"Nem értitek a kérdést. Tudja itt mindenki, hogy Ukrajnával sem bírnak, meg lehet Putyin is tudja, de attól ilyen vágya még lehet. Én is szeretnék a Barcában focizni, de sohasem fogom. Nyilván Putyinnak is kedves lenne egy Atlanti Óceánig érő Oroszország."
Szerintem ennek a kérdésnek úgy van értelme, hogy van-e reális esélye annak, hogy Putyin ezen komolyan elgondolkozik. Szerintem - hacsak nem ment el a maradék józan esze - akkor ez esélytelen.
A te értelmezésednek pedig nincs értelme. Honnan tudná itt bárki, hogy ábrándozott-e már valaha erről Putyin? Meg amúgy is mi értelme lenne tudni, ha nem reális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!