Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin vajon le akarja rohanni...

Putyin vajon le akarja rohanni Európát?

Figyelt kérdés

2022. szept. 29. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
Nem, sajnos.
2022. szept. 29. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

És lehet rohannál az oroszok felé, mint egy kisgyerek a Mikuláshoz, az oroszok nem értenék, hogy mi van, és likvidálnának. 🤣🤣

Én úgy gondolom, hogy van ilyen vágya Putyinnak, szerintem szeretné, hogy az orosz birodalom határa az Atlanti Óceán legyen, viszont az már más kérdés, hogy erre nem lenne képes.

2022. szept. 29. 12:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelországgal nem birnanak az ukrajnaban folyo haboru mellett
2022. szept. 29. 12:50
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Majd mikor az USA elkezdi támogatni! :-) Lassan már ki kell segíteni szegény nyomikat. Csúnya lenne egy Orosz vereség. Nem lenne ki ellen fegyverkezni. Idióta világ ez...
2022. szept. 29. 13:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, Európa legcsóróbb országát nem tudták megverni több mint fél év alatt, de nemhogy megverni, még csak pár teljes megyét sem tudtak belőle elfoglalni és pacifikálni. Mi a lótúróra mennének Európa megtámadásával? Hát mivel támadnák meg egyáltalán? :D
2022. szept. 29. 14:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet kérdez annak nem tűnt fel, hogy lassan egy éve Ukrajnával nem bírnak, akik az Európai levetett fegyverekkel harcolnak?
2022. szept. 29. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 és #16

Nem értitek a kérdést. Tudja itt mindenki, hogy Ukrajnával sem bírnak, meg lehet Putyin is tudja, de attól ilyen vágya még lehet. Én is szeretnék a Barcában focizni, de sohasem fogom. Nyilván Putyinnak is kedves lenne egy Atlanti Óceánig érő Oroszország.

2022. szept. 29. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értitek a kérdést. Tudja itt mindenki, hogy Ukrajnával sem bírnak, meg lehet Putyin is tudja, de attól ilyen vágya még lehet. Én is szeretnék a Barcában focizni, de sohasem fogom. Nyilván Putyinnak is kedves lenne egy Atlanti Óceánig érő Oroszország."

Szerintem ennek a kérdésnek úgy van értelme, hogy van-e reális esélye annak, hogy Putyin ezen komolyan elgondolkozik. Szerintem - hacsak nem ment el a maradék józan esze - akkor ez esélytelen.

A te értelmezésednek pedig nincs értelme. Honnan tudná itt bárki, hogy ábrándozott-e már valaha erről Putyin? Meg amúgy is mi értelme lenne tudni, ha nem reális?

2022. szept. 29. 15:21
 19/21 Alex Fly ***** válasza:
100%
Akarni akarja, de lehetősége nincs rá...
2022. szept. 29. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ja jó hát ilyen alapon én is akarom néha az emberiség pusztulását, ettől még a tények nem változnak :D
2022. szept. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!