Mai szemmel az internet népe mostmár csak jót röhög az ilyen világverő orosz youtube katonai videókon?
https://www.youtube.com/watch?v=lh--kVgRJdU
Emlékszem anno én is áhítattal néztem ilyen videókat az orosz haderőről, álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen irtózatosan megszégyenült módon omlik össze az imázsuk.
Lehetséges, hogy most a legtöbb ember ilyen videókat látva csak röhög magában és tovább kattint cringelve?
Lebecsülni nem szabad őket, nagyon sok kárt tudnak okozni még ha veszítenek is.
Mellesleg Afganisztán sem volt egy nagy siker.
Felhívnám a figyelmedet neked is meg a többi gúnyolódó hülyének is, hogy Oroszország hivatalosan még nem is háborúzik!
Majd ha kiküldik a behívót annak a KETTŐMILLIÓ! mozgósítható embernek, meg elkezdik bevetni a termobárikus bombákat, és a többi finomságot, akkor nem fog senki viccelődni!
Ha ez bekövetkezik, onnantól minden egyes Ukrán civil áldozat a nyugat lelkén fog száradni! Ahelyett, hogy hagyták volna megmurdelni azt a nyomorult Zelenszkijt.
#5 Nem, nem ilyen egyszerű.Oroszországnak létkérdés, hogy kihez tartozik Ukrajna.
Úgy tudom az USA nem szomszédja Vietnámnak.Semmi köze a kettőnek egymáshoz.Soha nem fogja Oroszország fogadni a vereséget, mert akkor annyi neki.
P.S.:
"Ha ez bekövetkezik, onnantól minden egyes Ukrán civil áldozat a nyugat lelkén fog száradni! "
Megint a civileket fogják lőni? Hát igen, azuok nem lőnek vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!