Volt már innen valaki a seregben gépkocsivezető?
Figyelt kérdés
Elég hogyha tudok teherautót vezetni, vagy pedig szerelni is kell őket?
Mennyi a fizetés?
2022. szept. 19. 22:23
1/3 anonim válasza:
Szerelni is kell tudni, de meg fognak rá tanítani. Feladatteljesítés közben nincs assistance meg sárga angyal. A te érdeked hogy mielőbb tovább tudj haladni (elhúzva a kockázatos területről), a lehető legjobb műszaki állapotban legyen a jármú amivel "dolgozol". Vedd úgy hogy a karbantartás, szerelés terén amire megtanítanak azzal is többet tudsz :)
2/3 anonim válasza:
Nem neked kell karbantartani, amúgy c osztályú jogsi kell hozzá. Krva nehéz bekerülni hozzájuk mert aki ott van az tartja a pozíciót ritkán van üresedés
3/3 anonim válasza:
Én voltam anno 1986 körül. Sose felejtem el mikor hajnal 3kor keltünk a szolnoki hadiszálláson, megrakodtuk a teherautót és indultunk Iránba.
Hatalmas élmény volt :)
Fizetésem egész jó volt, mai árfolyammal számolva olyan 600 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!