Eldőlni látszik a háború. Akkor hozzá kell szoknunk, hogy egy állig felfegyverzett velünk ellenséges Ukrajna marad a szomszédunk?
Ukrajna most fog nyerni északon. A déli orosz kontroll hamar összeomlik.
Erősebb lesz az országuk, mint valaha.
A nacionalizmuson is tekerni fognak még.
Mire lehet majd számítani?
19: ja, kb. mint akinek a fogát húznak. Nem hazudtam, írtam is, hogy "tisztes köszönet". Tudod, ha csak ide van böfögve egy köszönet, de mellé 1000 kritika, az nem köszönet.
21: civil szervezet is. A kormány és a helyi akár nem fideszes önkormányzatok is segítettek. Saját példa: önkormányzat segített nálunk egy ukrajnai menekültnek és gyerekének albérletet, és most munkát is találni. Fideszes önkormányzat Budapesten. Ezt pusztán objektívitás miatt írom. Nyilván rengeteg amúgy kormánykritikus párt és szervezet is segített, ami nagyon helyes is.
"ja, kb. mint akinek a fogát húznak. Nem hazudtam, írtam is, hogy "tisztes köszönet". Tudod, ha csak ide van böfögve egy köszönet, de mellé 1000 kritika, az nem köszönet."
Zelenszkij telefonon köszönte meg Orbánnak. Mit vársz, csússzanak térden? Háborúban állnak, majd pont azzal fognak foglalkozni, hogy egy békében lévő ország kormányának valami nem tetszik. Nem mellesleg, a mi fenekünket is ők védik.
23: ahhoz képest foglalkoztak bőven Magyarország kritizálásával és a fenyegetéssel is, amit fentebb említettem.
Zelenszkij és a vezetők nem a lövészárokban vannak.
"Oroszország el fog bukni"
Írjátok de ez nem igaz Ukrajna ebből semmiféle képpen nem fog kikerülni győztesen . Amúgy meg az orosz haderő elavult? Igen . Az ukrán mit is érne a fegyverszállítmányok nélkül . Amúgy meg az oroszok nem is mozgósították a haderő nagy részét csak szórakozik rá érős háború nekik. Ha akarná már elfoglaltak volna ami kell neki . Emlékezzünk csak második világháborúra egy sokkal fejlettebb haderő Moszkvába vonult de sikerült felúlkerekedni. És azért ha összevetjük a werhmacht-ot az ukrán hadsereggel (ha második vh-s környezetben lennének) szärrá verné az ukikat.
Ne értsen félre senki Putyin máshogy is elintézhette volna ezt az amúgy tényleg valós nemzetiségi kérdést de látni kell hogy ha Ukrajna túl is éli ezt az egészet területet biztos veszteni fog csak az elvakult USA/Ukrajna fanok nem veszik észre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!