Mi a véleményetek arról hogy az angol tisztek szerint a frissen kiképzett ukránok csak golyófogónak lesznek jók?
Az angol kiképzők szerint csak golyófogónak lesznek jók a most kiképzett ukránok.
Mi a véleményetek?
#1 Emberek halnak meg, huhú, jeee, örüljünk!
De komolyan elképzelésem sincs mi megy a fejetekben, amikor ilyeneket írtok.
Nézz csak egy sima cs go-t. Egy frissen belépett ember meg se tudna mozdulni egy profi gamer ellen. Oké, ez csak egy játék...
De aki hivatásos katona, az már tud dolgokat. Több éves kiképzést kapott, sok dolgot rutin szerűen csinál már, tudja mit hogy kell használni, hogyan kell rejtőzködni, lőni. A megugrott adrenalin szintel is hihetetlen gyorsan tud reagálni, nincs lefagyás, tudja mi a dolga.
Míg akik tényleg kapnak csak egy gyorstalpalót, majd fegyverrel a kezében küldik a frontra, na az érdemben sokat nem fog tudni csinálni. Semmi rutin, semmi tapasztalat, idegesség, halál félelem stb.
Teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiség vagy miről van szó ezek tények.
Nekem is volt már a kezemben légpuska, jól is tudok lőni vele. Ilyen 20-30 méterről, támaszték és távcső nélkül egy pici célpontot is eltalálok, vagy valami mozgó célpontot is. De ezek nyugodt körülmények. Háborúban nekem hasznom nem lenne. Hiába ellenség, embert én nem tudnék és nem is akarok ölni.
1. Ez minden háborúban így van, ezen nem tudom mit akadtok fent. Vagyis értem, mert a ruszki propagandának kell mindig valami, amit könnyen el lehet adni.
2. Egy kiképzőtiszt sosem fog finomkodni, nem fogja dícsérni a katonáit, nehogy elszálljanak.
3. Ha túlélik az első bevetést, onnantól kezdve autoidakta módon megtanulnak harcolni.
4. Vélhetően területvédelmis embereket képzett a pali, azok olyanok mint mi nálunk a polgárőrök, Rambo szintű tudásra nincs szükségük.
5. Ezek ukrajnai gyorstalpalók, akiket Nyugaton képeznek, nagyon komolyak lesznek. De egyébként sántít a dolog, nagy Ukrajna, van hely nyugodtan képezni a fiatalokat, meg igazából idő is, mert nem 2 hét múlva omlik össze Ukrajna, meg az újoncok nélkül is meg van az ukrán sereg.
6. Azért tényleg jó lenne konkrétabb forrás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!