Most akkor tényleg elbukott az ukrán ellentámadás?
Eddig csak az oroszokpárti oldalakon mondták hogy kudarc az ukrán ellentámadás,ami lehetett volna álhír is,de már a független oldalak is megerősítették hogy elbukott Ukrajna végső ellentámadása.
Most akkor tényleg elbukott az ellentámadás és oda a maradék ukrán katona?
Elbukott. újabb ezrek haltak meg a semmiért.
Ukrajna megfog semmisülni ha nem ül tárgyaló asztalhoz.
"ami lehetett volna álhír is"
Amennyi orosz "álhírről" kiderült már hogy igaz... De nem is értem mi volt a lényege ennek az ellentámadásnak, konkrétan nyilvánosan, hetekkel előre bejelentették hogy támadni fognak, most meg csodálkoznak hogy az oroszok várták őket. Én eskü azt hittem hogy ez valami elterelő hadművelet, eszembe sem jutott hogy az ukránok lesznek ilyen idióták és tényleg elindítanak egy frontális támadást az oroszok ellen :D
Az történt ami előre várható volt, jelentős áldozatok árán elfoglalnak pár fault, benyomulnak pár 10 km-t. Az ukrán vezetés is tudja hogy esélytelen Herszon visszavétele, de Herszon térségében a legnagyobb az esélyük (az oroszok logisztikai problémái miatt) valamekkora előretörést elérniük. Azaz előbb választottak célt (támadni valahol és valamennyit előre menni, olyan városnál amit külföldön is ismernek) utána hozzá egy helyszínt.
A támadásnak inkább stratégiai, kommunikációs oka van, de nem tudni még mire megy ki a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!