Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most akkor tényleg elbukott...

Most akkor tényleg elbukott az ukrán ellentámadás?

Figyelt kérdés

Eddig csak az oroszokpárti oldalakon mondták hogy kudarc az ukrán ellentámadás,ami lehetett volna álhír is,de már a független oldalak is megerősítették hogy elbukott Ukrajna végső ellentámadása.

[link]

[link]

Most akkor tényleg elbukott az ellentámadás és oda a maradék ukrán katona?

2022. szept. 2. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg.
2022. szept. 2. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy, majd októbertől bevetik az ukrán női hadosztályokat és halálra szekálják az oroszokat. Készülnek.
2022. szept. 2. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Elbukott. újabb ezrek haltak meg a semmiért.

Ukrajna megfog semmisülni ha nem ül tárgyaló asztalhoz.

2022. szept. 2. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Elbukott, az ukránok próbálkoznak, de az oroszok egyszerűen szétlövik őket a felsőbbrendű tüzérségükkel, úgyhogy nem tudják majd visszafoglalni a területeket. Az "ukrán" (izraeli) vezetés viszont nem veszi figyelembe a realitásokat.
2022. szept. 2. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

"ami lehetett volna álhír is"

Amennyi orosz "álhírről" kiderült már hogy igaz... De nem is értem mi volt a lényege ennek az ellentámadásnak, konkrétan nyilvánosan, hetekkel előre bejelentették hogy támadni fognak, most meg csodálkoznak hogy az oroszok várták őket. Én eskü azt hittem hogy ez valami elterelő hadművelet, eszembe sem jutott hogy az ukránok lesznek ilyen idióták és tényleg elindítanak egy frontális támadást az oroszok ellen :D

2022. szept. 2. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ hány kérdést írtok még ki ugyanarról.
2022. szept. 2. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
2022. szept. 2. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

Az történt ami előre várható volt, jelentős áldozatok árán elfoglalnak pár fault, benyomulnak pár 10 km-t. Az ukrán vezetés is tudja hogy esélytelen Herszon visszavétele, de Herszon térségében a legnagyobb az esélyük (az oroszok logisztikai problémái miatt) valamekkora előretörést elérniük. Azaz előbb választottak célt (támadni valahol és valamennyit előre menni, olyan városnál amit külföldön is ismernek) utána hozzá egy helyszínt.

A támadásnak inkább stratégiai, kommunikációs oka van, de nem tudni még mire megy ki a játék.

2022. szept. 2. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem konkrétan most fog eljönni az a pillanat hogy megpuccsolják zelenskyt és leülnek tárgyalni
2022. szept. 2. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
4%
Nem bukott még el. Bármi lehet. Egyébként a támadó fél veszteségei mindig magasabb, nem tudom mit élvezkednek ezen a turbóoroszok.
2022. szept. 2. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!