Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek így lesz vége a...

Szerintetek így lesz vége a háborúnak?

Figyelt kérdés
Mármint a mostani frontvonalak mentén. Oroszok sem tudnak haladni, az ukránok sem. Ukránok max. visszafoglalják a területet a dnyeperig, az oroszok meg max. a Donyeck megyét még.
2022. aug. 21. 16:51
 1/7 Fsms ***** válasza:
97%
Lehetséges.
2022. aug. 21. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem lehetséges.
2022. aug. 21. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Nem! Szerintem James Bond hamarosan elfoglalja egész Oroszországot!
2022. aug. 21. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
James Bond egy fiktív karakter...
2022. aug. 21. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem ez a legreálisabb. Herszon egy részét még visszaveheti Ukrajna, illetve az oroszok Donyeck megyét, onnantól kezdve kifullad ez a konfliktus. A következő kérdés már az lesz, hogy ezen háború tanulságait leszűrve, Oroszország mikor fog egy második háborút indítani.
2022. aug. 21. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
szerintem még egy fél évig elhúzódik , ukrajna belerokkan az államcsődbe, mert azt már a nyugatnak is fájna tovább pénzelnie és leváltják a jelenlegi regnáló hatalmat és az ország darabokra szakad.A káoszban Oroszország elviszi Odesszát is északi régiókat meg a Lengyelek, Kárpátalja is autonómiát kapna középen meg maradna egy Kiev körüli nagyobb szelet az megmaradna Ukrajna
2022. aug. 21. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az amit egyenlőre senki sem tud még megmondani. Aki meg tudja rá a választ az mélyen hallgat, mert benne van azokban a nagyhatalmi háttéralkukban amik minden bizonnyal most is zajlanak a háttérben (az eredményt meg majd közlik az ukránokkal). Nagyon sok minden függ Putler lépésétől, illetve hogy mi fog történni télen, meddig bírják az idegek. Bizonyos szempontból Putler ellen, de más szempontból Putler mellett is dolgozik az idő (főleg a tél, az elszaladó energiaárak). Sok minden van még a pakliban, Venezuela, Észak-Korea, a Líbiai gáz- és olajmezők, Szíria stb. amik alkualapot képezhetnek.
2022. aug. 22. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!