Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország meddig bírhatja...

Oroszország meddig bírhatja még ezt a háborút? Összeroppan majd a NATO nyomása alatt?

Figyelt kérdés
Az amerikai fegyveripar sokkal fejlettebb, mint az orosz és a NATO gazdasági ereje 20-30 szorosa Oroszország teljesítőképességének.

2022. aug. 20. 00:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%

Az Orbán rendszer a kettő között van. És jó? Működik?

2022. aug. 21. 17:19
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ezt értem alatta. Inkább valami olyat, ami a 90-es, 2000-es években volt Nyugat-Európában. Az tényleg jó volt. Most már nagyon felpuhultak, erős a diszkrimináció a többségi csoportokkal szemben, próbálnak mindenáron egyenlősíteni, de szerintem ugyanoda fognak kilyukadni mint ahonnan indultak, csak most más csoportok élveznek előnyt. Nyugat-Európában már valamelyik védett csoporthoz tartozó személy már előnyt élvez azokkal szemben akik az "őshonos" népességhez tartoznak például egy munkahelyre történő jelentkezésnél. Az óvodákban, iskolákban kisgyerekeknek mindenféle aktivista csoportok tartanak előadást a nemekről, szexualitásról. Ezt nem a kormány propagandájából szedtem, hanem külföldön élő rokonok mesélnek erről, hogy nőnek beöltözött férfiak tartanak ilyen foglalkozásokat. Szerintem ez nem egészséges, nem így kell elfogadásra ösztönözni. Egy gyereknek nem kellene megbolygatni a világképét olyan dolgokkal, mint a nemiség, szexualitás. De hát ez csak az én véleményem.
2022. aug. 21. 17:29
 23/34 anonim ***** válasza:
75%
Én évente többször járok Nyugat-Európában, de ilyenekkel még nem találkoztam.
2022. aug. 21. 17:55
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam az USA-ban és nem láttam egyetlen lövöldözést sem az egy hét alatt. Nem tudom mit paráznak az amcsik.
2022. aug. 21. 17:58
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

"Én is jártam az USA-ban és nem láttam egyetlen lövöldözést sem az egy hét alatt. Nem tudom mit paráznak az amcsik."

A kettő azért messze nem ugyanaz :)

2022. aug. 21. 18:00
 26/34 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne lenne ugyanaz ? Azért tagadni egy létező jelenséget mert te pont nem találkozol vele aznap amikor ott jársz szerintem butaság.
2022. aug. 21. 18:03
 27/34 anonim ***** válasza:

Én nem találkozok sem ezekkel sem a kormány által propagált többi hülyeséggel, viszont a nyugaton élő ismerőseim sem találkoznak ezekkel, akik évek/évtizedek óta minden napjukat kint töltik.

Ezek szerint van a társadalomnak egy olyan metszete ( a te rokonaid ) akik pi szinten találkoznak az óvodáákban és iskolákban észt osztó aktivistákkal és van az a metszet aki nem.

Én csak azt furcsállom, hogy sem én sem azok akiket személyesen ismerek nem futott még bele a korábban ( nem csak általad ) felsorolt baromságokba, míg mások ismerősei vagy ismerőseinek ismerősei meg igen.

2022. aug. 21. 18:09
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

A sajtóban megjelent egy kép amelyen egy nőnek öltözött hímringyó óvodás gyereket között ül. Akkor ez a kép vagy hamis vagy a jelenség létezik.

Tipikus menete az érzékenyítésnek, hogy tesztelik a társadalom tiltakozását. Ha az első eset után nincs nagy tiltakozás akkor indulhat a buli.

Remélem nálunk észnél lesznek az emberek és a tökénél fogva lógatják fel azt a pasit aki női ruhában egy óvoda közelébe megy.

2022. aug. 21. 18:22
 29/34 anonim ***** válasza:
60%

"Remélem nálunk észnél lesznek az emberek"

Nálunk észnél vannak, ezért építik le az oktatást évek óta, hogy ezek ne tudjak hova menni érzékenyíteni :D

Meg tudnád mutatni a képet? Kíváncsi vagyok.

2022. aug. 21. 19:06
 30/34 anonim ***** válasza:

Google a barátod. Tudom szerinted hamis képek.

[link]

2022. aug. 21. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!