Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország minek erőlködik...

Oroszország minek erőlködik még mindig?

Figyelt kérdés
az ukránok beásták magukat, ömlik hozzájuk a nyugati fegyver és pénz, amerikai hírszerzésük van, egyre nagyobb a hadseregük. Oroszoknál meg rossz a morál, szétlopták a hadsereget, az ott lévő hadseregük létszáma pedig kifejezetten alacsony. Nem tudnak vagy nem akarnak előre nyomulni.
2022. aug. 17. 11:49
1 2 3
 21/27 Molyember ***** válasza:
73%
Jeffrey, tényleg nem értem. Mi ebben a "tömény rosszindulatú, csőlátású propaganda"?
2022. aug. 17. 16:10
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

Pedig marha egyszerű.

Ő a fejébe vette, hogy márpedig az oroszok szupererősek, és hatalmasak, és minden.

Bármilyen ennek ellentmondó információ - pl. a valóságos tények - az rosszindulatú, csőlátású propaganda.

Ja, és különben is gyurcsány meg soros.

Így működik egy fideszes elméje.

2022. aug. 17. 16:13
 23/27 anonim ***** válasza:
11%

Az baj veled hogy olyanokat állítasz hogy "ukránok a mi jövőnkért is harcolnak" stb. Értem én hogy sajnálod őket meg utálod az oroszokat nincs is ezzel gondom de baszki nem tudom eldönteni hogy trollkodsz vagy valóban ilyen sík hülye vagy.

2022. aug. 17. 16:38
 24/27 Jeffrey Spender ***** válasza:
16%

Hogy jön ide a Fidesz a kérdéshez ?

Te vagy az igazán elvakult, hogy Fideszes - nemFideszes szemüvegben látod a világot. Meg hogy Orbán egyik héten náciállat, Hitler 2.0, most meg Putyinista lett.

És hogy senki nem foglalkozna a magyar politikával, de egy ilyen háborúnàl is első gondolatod Orbán.

2022. aug. 17. 16:46
 25/27 Jeffrey Spender ***** válasza:
91%

# Molyember

A New York Times / Forbes / és sok más neves Amerikai kormányközeli sajtó szerint 150,000 - 180,000 Orosz katonát vetettek be, ez mennyire hiteles ? Nyilván nem a Pravdával vagy az Izvesztyijával dolgozok.

[link]

És szerinted mekkora a komplett Orosz és USA hadsereg mérete ?

És az Öbölben mennyi katonát vittek az Amerikaiak ?

És kikből tevődik össze a seregük ?

Én USA / Szovjet Hadsereg mérettel, és fullos felszereléssel indított háborút vártam, nem pedig szedett - vedett, igen vegyes összetételű sereget vártam, gondolhatod, az Orosz Hadsereget nem Csecsenek, meg Kazahok, meg Burjátok alkotják többségben.

A Burjátok azok olyanok, mint amikor Robert McNamara kitalálta, hogy még írástudatlan, és a 80-as IQ-t súrolókat is sorozzuk be, és küldjük Vietnámba.

Mindkettő nagynál tömeghadsereg van, de azért ennyire lesüllyedni ...

2022. aug. 17. 19:58
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk az is szomorú, hogy mennyien nem veszik észre, hogy ez már rég nem ukrajnáról szól, nem is akarják hamar befejezni a háborút, mert jelenleg a fél világot sakkban tudják lassan tartani az olajjal és a gázzal... akkor mégis mit számít ott ukrajna? Ott csak megy a szórakozás, hogy legyen ürügy.
2022. aug. 18. 00:40
 27/27 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Putyin többszörösen hangoztatta, hogy két hét alatt szeretné Ukrajnát legyőzni, meg Kijevi frontba is sokat feccöltek, csak azt nem tudta felmérni, mekkora erő kell hozzá, és lassú felőrlő hadviselésben legyintenek, hogy "mindegy", hogy 30 vagy 300 nap alatt érnek célt.

2022. aug. 18. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!