A magyar lakosság tudna olyan ellenállást tanúsítani egy román támadással szemben mint amilyent az ukrán az orosszal szemben?
Ukrajna csak a helyszín, ahol az USA háborúzik oOroszországgal.
Az Ausa szándéka, hogy kiterjeszti egész Európára, majd az USA államai közé sorolja, beleértve Oroszországot.
De sötét vagy te, kérdező!
Ha Orbán nem védené a határokat a muszlim betörés elől, te már nem neteznl és nem írnál ekkora baromságokat.
3
Te vagy ostoba. Nem Orbánt kritizáltam hanem a Zorbánozókat!!!
Háborúban meg nincs politika, csak haza védelme. Kivétel Magyarország ahol még akkor is van politika.
Volt erről egy közvélemény kutatás nemrégen, és a magyarok többsége - ellentétben a környező országokkal fegyverrel védené a hazáját, ha megtámadnának minket.
Én egy diplomás férfi vagyok, és ha megtámadnák Magyarországot, én 100% hogy önkéntesen fegyvert fognék és védekeznék az ellenség ellen, ahogy tőlem telik, annak ellenére, hogy nem kaptam korábban semmilyen kiképzést.
Itt van a hazám, itt van a házam, itt van a családom, gyerekeim, itt vannak a barátaim, őket védeném meg az ellenség elől.
Aki azt gondolja, hogy majd eléldegél egy megszállt országban, az olvassa el a híreket az ukrajnai háborúról, olvasson régi híreket a délszláv háborúról és olvasson egy kis történelmet és gondolja újra.
Fiúkat, férfiakat megkínozzák, megölik, nőket megkínozzák, megerőszakolják, megölik, élelmedet, vagyonodat elrabolják, szétlövik. Én ezt nem akarom hagyni, harcolni akarok ez ellen.
#9 kicsit szánalmasnak tartom a fogyasztói társadalom hozzád hasonló gyermekeit, akiket csak a gyomruk vezet, és semmi más nem érdekli őket.
100x többet ér emberileg egy 8 általánost végzett ember, aki hisz valamilyen eszmében, mint egy diplomás, akit csak a legújabb iPhone érdekel.
Akkor balek vagyok, de legalább nem féreg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!