Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Életed áldoznád Putin Vladimir...

Életed áldoznád Putin Vladimirért?

Figyelt kérdés
Ha Putin Vladimir most azt izenné, hogy elfogyott a regimentje és nem tudja a hadműveletet tovább folytatni az ukránok ellen önkéntesek nélkül, te jelentkeznél?

#Putin Vladimir
2022. júl. 10. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Haladéktalanul hasítanék a legközelebbi hadkiegre.
Nem értek egyet a háborúval, de azért ha már Putin kéri jelentkeznék.
Nem szeretnék részt venni a harcokban.
Dezertálnék és megpróbálnék nyugatra szökni.
Árulóként beállnék az ellenséges ukrán hadseregbe és harcolnék a szovjet-magyar csapatok ellen.
28 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha azzal tudnám bosszantani a libsiket akkor igen.
2022. júl. 10. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Én inkább az új Jobbik-elnököt, Gyöngyösi Mártont javasolnám. (Bár, őt kitiltották Ukrajnából, tehát ha mégis betenné a lábát, mint zsoldoskatona, akkor az ukránok vagy kitoloncolnák, vagy szitává lőnék...) :D
2022. júl. 10. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
1-es elég sz@r életed lehet, hogyha még az életedet is feláldoznád azért, hogy bosszantsad a "libsiket". Amúgy nincsenek normális céljaid az életben? Ezt most halál komolyan kérdezem.
2022. júl. 10. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Én azonnal jelentkeznék a Vörös Hadseregbe, ha hív a haza menni kell!
2022. júl. 10. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2022. júl. 10. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

A jelenleg hatályos magyar jogszabályok szerint külföldi, nem szövetséges hadseregben szolgálni kimeríti a hazaárulás fogalmát, így mindenki, aki az oroszok oldalán beszállna a háborúba, az hazaáruló.

Én személy szerint csak és kizárólag a Magyar Honvédségben vagyok hajlandó szolgálni, de kizárólag fegyvertelen kapacitásban, pl. mint orvos, műszerész, stb

2022. júl. 10. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Személy szerint nem jelenkeznék, de azt támogatom, hogy Magyarország álljon át nyíltan az oroszok oldalára, és vállaljuk fel velük akár a közös katonai szövetséget is.
2022. júl. 10. 22:31
 8/11 Fsms ***** válasza:
19%
#4 ha lettél volna sorkatona a 80’ években tudnád, hogy cél a Amerika, de mi nélkülünk. (CA sovjetskije armija, MN magyar néphadsereg , tudod a váll lapon)
2022. júl. 11. 06:31
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
#1-es, engem nagyon felhúznál vele, csak mondom...
2022. júl. 11. 06:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak Oroszország ellen lennék hajlandó harcolni
2022. júl. 11. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!