Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Hadsereg miért nem veszi át...

A Hadsereg miért nem veszi át Magyarország kormányától a csőd közeli állapotot? Egy Nemzeti Tanácsot kinek a feladata lenne megszervezni, mik lennének a feladatai?

Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Gulyás Gergely ma mondta, hogy Magyarország közelít a csőd állapotához. Miért mondta ezt?
2022. júl. 7. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

9-es, pont az Evitára és Argentínára gondoltam én is.

(Kérdező, azért mi nem egy dél-amerikai ország vagyunk, ácsi!)

2022. júl. 7. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Állítólag még egyetlen puccstól, katonai juntától sem táltosodott meg egyetlen ország gazdasága sem. S többnyire a befektetők sem igazán nézik jó szemmel ha egy országban anarchia, utcai lövöldözés, katonai diktatúra van.
2022. júl. 7. 20:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Én nem is a gazdaságra értettem. Arra gondolván, hogy e zsarnok kormánytól való megszabadulásra.
2022. júl. 8. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Ez katonai puccsra buzdítás - kérdező, - ne csodálkozz ezek után, ha dolgod fog akadni hatósági emberekkel!
2022. júl. 8. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A katona gyámoltalan, leszerel nem lázad, sajnos, pedig az összes komcsi rendszerben szocializálódott nagymagyar politikust ki kéne rakni az országból, teljes vagyonelkobzás, az irataikat meg elégetni.
2022. júl. 9. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!