Hamarosan lesz orosz testvéreinkkel közös határunk Kárpátalján túl és mehetünk Krímbe nyaralni!
2022. júl. 6. 12:39
12/19 anonim válasza:
A háború azért húzódik, mert a egy csomó ukrán úgy gondolta, hogy inkább kockáztatja az életét és rommá lövetik magukat, mintsem orosz mintájú országban éljenek, helyette nyugatosodni akarnak.
Ha nem léteznének atomfegyverek már rég kiverték volna a ruszkikat ukrajnából, mert sok ország (Finnek, lengyelek, meg úgy a nato) nem nézné tétlenül azt hogy putyin péter cárt játszik a 21. században. De most meg vagyunk lőve.. drukkolhatunk az ukránoknak, de valójában két kimenetel van: az ukránokat teljesen kivéreztetik, vagy elszakad a cérna és repdesnek az icbm-ek.
2022. júl. 6. 12:40
13/19 anonim válasza:
Mert nagyon jó üzlet, bármely oldalon is állnak a felek. Akik fegyvert szállítanak Ukrajnába, azok is nyernek rajta, az oroszok az energiahordozókat jobban fizető piacok felé irányíthatják és hát persze a majd valamikori újjáépítésre bazírozók (építőanyag gyártók, építők) hosszú távú tervei is kecsegtetők.
2022. júl. 6. 12:44
14/19 anonim válasza:
Szerintem ezek nem háborúznak, csak azok a hírek állnak fenn.
2022. júl. 6. 12:55
15/19 anonim válasza:
Az oroszok villámháborút akartak de az ukránok ellenállása erősebb volt mint várták. Pár hónapra megakadtak aztán váltottak a dózertaktikára és most mennek előre de az ukránok továbbra is harcolna plusz kapják a nyaugati fegyvereket és támogatást.
2022. júl. 6. 13:49
16/19 anonim válasza:
Amiért a finn-orosz háború is elég sokáig tartott. Az oroszok nagy mellénnyel, magabiztosan előre rohantak és ráfaragtak. Elégtelen hírszerzési adatokra alapozva XX. századó módon akartak megnyerni egy XXI. századi háborút. A "hagyományos" módszer jellemzője meg hogy tovább tart, faluról-falura, településről-településre fokozatosan, gondos tüzérségi előkészítés után.
2022. júl. 6. 15:28
17/19 anonim válasza:
11.
Én meg Odesszát szeretném megnézni egyszer (komoly.)
2022. júl. 6. 16:16
18/19 anonim válasza:
Én ezekbe a kelet szláv országokba a lábam be nem teszem.
2022. júl. 6. 16:30
19/19 anonim válasza:
"Én meg Odesszát szeretném megnézni egyszer (komoly.)"
Megnézni megnézheted de most nem ajánlom, nem az oroszok miatt azok nincsenek ott de mindennapos az utcai bandaháborúk és fegyveres fosztogatások a fegyverosztás óta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!