Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lövés után miért éreztem...

Lövés után miért éreztem mintha lenne valami a fülembe?

Figyelt kérdés
teljesen bedugult az egyik fülem utána sípolt 5 percig olyan volt mintha lett volna valami a fülemben
2022. júl. 3. 11:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Fel volt ütve valamivel a cucc.
2022. júl. 3. 11:59
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
fülvédőt nem hülyeségnek találták ki. szalvétát stb rakj bele ha netán nincs kéznél (én 9es lőszert szoktam, hülyén nézel ki de működik) Ha meg semmi lehetőség nincs ilyesmire akkor a szádat tartsd nyitva, kiegyenlítődik a nyomás és nem szakad be a dobhártyád.
2022. júl. 3. 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a szolgálati időd nem töltötted ki. Életedben kb először hallottál lövést, soha nem is fogod megszokni, te már ilyen söpredéknek születtél.
2022. júl. 3. 12:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha fülvédő nélkül lőttél, teljesen normális. A lőfegyverek bizony hangosak :)

Én ha kültéren lövöldözök, mindig viszek magammal ipari füldugót, ha beltéren, akkor pedig fülvédő+füldugó kombóban nyomom. Kaptam már kommentet (főleg vadásztársaimtól) hogy túlbonyolítom az egészet, kültéren nem is fontos a fülvédő, plusz nem hallom a környezetet, meg ilyen baromságok, de legalább én nem fogok 40 éves koromra megsüketülni :)

2022. júl. 3. 12:42
 5/13 anonim ***** válasza:
#6 Miértnem mondod meg nekik hogy lehet venni elektromos fülest is ami a külső zajokat felerősíti és egy bizonyos decibel felettieket meg tompítja. Már olcsón is lehet minőségit venni, nem kerülnek több tízezer forintba
2022. júl. 3. 13:12
 6/13 A kérdező kommentje:
ömm ez egy maroklőfegyver pontosabban m1911a1 .45 acp
2022. júl. 3. 13:35
 7/13 anonim ***** válasza:
#8 tökmindegy. A .22 az amit ellehet viselni fülvédelem nélkül , fedett lőtéren még azt sem
2022. júl. 3. 14:05
 8/13 A kérdező kommentje:
de tudod bedugott füllel nem igazán néz ki jól úgy néz ki mint valami bohóc egyebkent egyik loszer hol hangosabb volt masik hol hallkabb az utolsó amit lotte mint kiderult majdnem megsuketittett a pinceben
2022. júl. 3. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Figyu, a fülvédő használata nem kötelező. Ha úgy akarsz kinézni, mint John Wick, nyugodtan lövöldözz egy pincében fülvédő nélkül, de előtte tanulj meg jelnyelven beszélni, mert pár éven belül máshogy nem fogsz tudni majd kommunikálni.
2022. júl. 3. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Éppenséggel azokat nézik bohócnak akik fül és szemvédő nélkül akarnak baromkodni a lőtéren. A lőtérvezetőt is pics.n kéne rúgni hogy anélkül engedett lőni.

Másrészt maradj inkább a számítógépes játékoknál, mert ha valaki veszélyes önmagára is hogy szándékosan kárt okoz magában (a te esetedben halláskárosodást) az alkalmatlan arra hogy fegyvert kezeljen

2022. júl. 4. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!