A fiatalok mért ukrán pártiak?
Figyelt kérdés
Én oroszpárti vagyok, pedig fiatal vagyok. Fideszes se vagyok, se kárpátaljamániás mégis oroszpárti vagyok.2022. júl. 3. 06:59
31/37 Drakula válasza:
30-as Mondjuk az USA-ról nem mond hülyeséget, de a többivel egyetértek veled.
32/37 anonim válasza:
Kedves 23-as! Minden előzmény nélkül megkérdeztem a(z ukrán, Ukrajnában élő) páromat arról, hogy valaha látott-e kivégzést az állami tv-ben, mert valaki ezt írta a neten. A reakciója: "uhm, mit szív az illető?! :D" De azt ne felejtsük el, hogy ugye ők orosz gyerekeket is esznek amúgy. ;) Ha már ennyire hiszékeny vagy...
33/37 anonim válasza:
Akik támogatják Oroszországot általában 8 osztályt vagy szakmunkásképzőben átrugdalt emberek, tehát sok eszük nincs.
34/37 anonim válasza:
Nem mindegyik, csak akinek kimosta az agyat a liberális mèdia. A nagy ukrànfanatikusok pedig "elfeledkeznek" arról, hogy a háború előtt kedvenc országuk népírtást követett el. Most pedig nyavajognak, hogy az oroszok teljesen jogosan visszalőnek.
35/37 anonim válasza:
Ezek szerint 56-ban is ennyire erős volt ebben az országban a liberális média? Már akkor is mindenki agymosott volt, kiváltképp a srácok Pesten?
36/37 anonim válasza:
#35 Ukrán, Fehérorosz ès román katonák ellen harcoltak akkor. Egyik sem volt orosz.
37/37 Vans$ válasza:
Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!