Ukrajna veszíteni fog a területeiből?
Spanyolország szintjén van omg xDDD A te eszed meg egy molylepke szintjén van (lehet toporzékolni).
Oroszország csak olajat annyit ad el a mai napon is, hogy bőven kijön belőle az ukrán háború.
11. Legalább a molylepke szinten lévő agyam utána néz dolgoknak, amire a te agyad képtelen. 😀
Szívesen...
Igen itt jön elő, hogy nem jártál iskolába és nem tudod mi az a gdp, csak vagdalkózol vele. Az egy viszonyszám, amit a korábbi évekhez hasonlítanak, és csak azt mutatja, hogy HOL keletkezett érték, de nem most fogom ezt neked megtanítani, majd utána nézel. Ezért pl spanyol országban a német cégek spanyol gdp-t termelnek, de ettől még az nem spanyol pénz.
Arról nem is beszélve, hogy amit küldtél forrást, aszerint pl szingapúr gdp-ben megelőzi észak-koreát. De, ha háborúra kerülne a sor össze sem lehet hasonlítani.... Ég és föld. Érted már?? Te molyagyú.
Tetszik vagy sem, amíg az oroszoknak ott a gáz meg az olaj (nem beszélve a rengeteg vas meg titán bányáról), vígan kifizetik a háborút. Pláne, hogy kína nem szankciózza őket.
13. Értem már mester! :D Úgy rémlik jártam iskolába, habár lehet ennél a résznél aludtam a hátsó padban vagy valamelyik csajnak irkáltam... Egyébként igazán taníthatnál gazdasági kérdésekben, érthetően fogalmazol, igazi tanár veszett el benned.
Hosszú távon majd az idő eldönti, megéri e az oroszoknak ez a történet, én nem gondolnám, de legyen Neked és Putyinnak igaza. Moly out!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!