Az M1 Abrams-ben van légkondicionáló berendezés?
Figyelt kérdés
A leclerc-ben és a legújabb Leopard 2A7+-ban azt olvastam, hogy van, de az Abrams-ről nem találtam semmit.2022. jún. 19. 16:42
3/4 Jeffrey Spender válasza:
The answer is yes, contrary to prior answers that say no. The TMS system is made by Meggitt Defense. The main reason it is there is because the waste heat from all the electronics would roast the crew if it wasn’t. The early M1 was analog so may not have had it but it was on Abrams as of 20 years ago when I worked on it.
4/4 Jeffrey Spender válasza:
Ha nem lett volna légkondi, akkor hogy bírták volna a rekkenő Szaúdi - Kuwaiti - Iraki hőséget ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!