Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kinek (vagy kiknek) kedvez az...

Kinek (vagy kiknek) kedvez az orosz-ukrán háború?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
A mások nyomorán nyerészkedő szemétládáknak, - akik a gátlástalan viselkedésüket úgy adják el, hogy ők "szemfülesek". Nem szemfülesek, hanem tervezetten aljasok!
2022. jún. 3. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Az USA-nak és Kínának. A leginkább szenvedő fél az ukránok, utána az oroszok, s harmadik "dobogós" helyen Afrika (az elmaradó gabonaszállítmányok, megugró élelmiszer-árak miatt), s negyedik helyen Európa. K.rva nagyot szívunk gazdaságilag a drágább energiahordozók miatt.
2022. jún. 3. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
95% hogy a pingvinek állnak az egész mögött.....ki gyanakodna a kis cukikra?!?
2022. jún. 3. 19:52
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
A kilincsorrúak által vezetett USA jár a legjobban.
2022. jún. 6. 20:18
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
100 ezer orosz milliomos mentette már át a vagyonát Dubaiba....na, kik állnak mögötte?! Az arabok!
2022. jún. 6. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
Az usának mégis miért kedveznek? Szerintem senkinek sem kedvez
2022. jún. 9. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért lettem lepontozva? Az igazságot írtam csak mert sok a putyinista attól még miért lettem lepontozva? Az usának nem kedvez mert magasabb lett tőle az infláció meg menekültek meg fegyvereket adnak az ukránoknak amik ugyebár plusz kölcség. Meg az usában élő embereknek lehet vannak ukrán ismerőseik. Barátaik. A háború egyik országnak sem érdeke. Csak makszimum az olyan hataloméhes diktátoroknak mint Putyin.
2022. jún. 18. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
31%
Roha** Jatok meg lepontozók miattatok nem tudok szintet lépni
2022. jún. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!