Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha kitörne a háború, szívesen...

Ha kitörne a háború, szívesen halnál meg a hazádért?

Figyelt kérdés

Vannak, akik hazaszeretetből szívesen fognának fegyvert és akár az életüket is áldoznák érte, vagy embert is ölnének.

(egy másik családapát)

Valóban eldobnák sokan maguktól az életet, csak azért, hogy megvédjék a hazát? Azzal nem is foglalkoznának, hogy a gyermekeiket árván, a feleségeiket özvegyen hagynák?

Én ezért a hazáért nem fognék fegyvert! ☝️

(tudom, hazaáruló vagyok, gyáva vagyok, költözzek el innen, nem vagyok férfi, az ilyeneknek mint én vagyok, meg sem kellett volna születni, stb, stb.)

De nem érdekelnek a kifakadó, háborodott,hisztis, negatív vélemények.

2022. máj. 31. 17:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem szívesen de meghalnék Magyarországért
2022. máj. 31. 18:33
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Az ukrán háború kitörésekor a gyakorin válaszadók nagyobb része azon volt,hogy Ukrajnának fel kellene adnia mert akkor nem halnának meg ennyien. Na most szerinted ugyanezek a saját hazájukért meghalnának? Ugyan...
2022. máj. 31. 18:35
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
#12 Van különbség hősiesség és hülyeség között. Ha van esély a győzelemre, akkor hősiességről beszélünk. Ha nincs, akkor hülyeségről.
2022. máj. 31. 18:37
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

#13: ja mert azóta az oroszok elfoglalták Ukrajnát? Elfoglalták Ukrajna felét? Elfoglalták Ukrajna harmadát?

Ha az akkori válaszolókon múlott vona akkor már Záhonynál járnának, nem Donbasszban szerencsétlenkednének.

2022. máj. 31. 18:41
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Valahogy olyan, mintha bennünk magyarokban sokkal kevesebb lenne az empátia, mint az átlagos máshol az emberek között.

Nem tudom ez miért van.

Ezért mondjuk ha elveszik a trafikosok cigiárusításat, nem érdekel.

Ha a nővérek panaszkodnak, tüntetnek, nem érdekel.

Ha tanárok tüntetnek, az sem érdekel.

Stb,stb......csak nem értem.

2022. máj. 31. 18:45
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Megmondom őszintén nektek hogy a mai Magyarországért NEM.

De ha úgy lenne Ukrajnának segítenék

2022. máj. 31. 18:45
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
Csak Románia, Ukrajna és az USA ellen...de akkor feltétlenül!!
2022. máj. 31. 19:16
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
#14 El fogják foglalni Ukrajnából, amit akarnak, feltéve, hogy a NATO nem vet be még nagyobb haderőt. Viszont ha az ukránok megadták volna magukat, sokkal kevesebb áldozattal járt volna a háború.
2022. máj. 31. 19:33
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

"#14 El fogják foglalni Ukrajnából, amit akarnak, feltéve, hogy a NATO nem vet be még nagyobb haderőt."

A NATO eddig semmilyen haderőt nem vetett be...

2022. máj. 31. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
19%
18# ezt kell a nőknek is javasolni, miközben megerőszakolják őket... gondolom a női családtagjaidat már ki is okosítittad....lazítson, próbálja élvezni, tegyen a férfi kedvére, mert akkor hamarabb véget is ér.
2022. máj. 31. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!