Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak nekem a megérzésem a...

Csak nekem a megérzésem a világháború?

Figyelt kérdés

Sajnos valahogy nagyon bennem van ez..A történelem során is kb gyakorlatilag mindíg így alakult.. Elsőnek csak két ország konfliktusa..(persze tudom USA a háttérben stb..)majd becsatlakozik ez-az..

Nem látom sehogy sem a végét annak a konfliktusnak, nem lesz megegyezés, csak az agresszió fog nőni, egyre szélsőségesebb eszközöket fog bevetni mindkét oldal.

Ráadásul olyan mozgolódások mennek mindenhol mintha a háborúra készülne fel mindenki.

Lehet hogy elmegy ez így még 1-2 akár 3 évig de hogy utána itt nem lesz béke már az tuti..

2022. máj. 30. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
csak neked
2022. máj. 30. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Igazából eddig is volt világháború, csak azt nem fegyverekkel, hanem a gazdaságon és a proxyn keresztül vivták.

Sajnos én is el tudom képzelni, hogy ez a helyzet tovább eszkalálódik, és kiterjed, de remélem, hogy lesz egy jó érzésű ruszki valahol ennek a baromarcúnak a környezetében, aki felvállalja az emberiség jövőjét és tesz egy szivességet a világ békésebb felének!

2022. máj. 30. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Ezért nem kell egy drogos komikus markába fegyvert rakni
2022. máj. 30. 12:06
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Jó kérdés. Egyszer úgyis kipróbálják az atomháborút, de nem most. Most mindenki biztos hogy nem lesz semmi. Az emberek agya másra jár most. Nincs benne a közös tudatalattiba
2022. máj. 30. 12:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A világháborút már nem kell fegyverekkel vívni.

Annyira függünk egymástól, hogy attól megállna az élet, ha nem szallitana nekünk Ázsia és Oroszország..

De ezzel majd minden ország így van.

Mindenki függ mindenkitől.

2022. máj. 30. 12:09
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként én a COVID-on gondolkodtam, és nem vagyok összeesküvés hivő, de Murphy szerint, ami meg tud történni az meg is történik és ne mondja nekem senki se azt, hogy egy biologiai labor mellett, ahol koronavirusokkal is dolgoztak, hirtelen kitör egy új, eddig ismeretlen koronavirus járvány, az tutkóra véletlen és semmi köze sincs a laborhoz. Szerintem ez tudatos volt valamilyen szinten, bár azt nem tudom, hogy a ruszkiknak volt-e köze hozzá!
2022. máj. 30. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz az Oroszok meg az ukránokat sem bírják lenyomni nemhogy beleállnak a komplett NATO-ba
2022. máj. 30. 12:20
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Klasszikus világháború már nem lesz.
2022. máj. 30. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

És mit tekintünk klasszikus világháborúnak?

Az elsőt? Amihez fogható korábban még nem volt, vagy a másodikat, ami még az elsőnél is dúrvább volt?

2022. máj. 30. 12:22
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
8# Most milyen háború van ukránba?
2022. máj. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!