Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Számítasz arra, hogy a Fidesz...

Számítasz arra, hogy a Fidesz elrendeli az általános hadkötelezettséget is a háborús vészhelyzetre hivatkozással?

Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 20:36
A kérdező szavazást indított:
Igen lehetségesnek tartom.
Nem.
35 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Látom újabb fogalomkeverő...az most is van!
2022. máj. 24. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem.

De ha vesszük a heten történteket.

Ami az hogy a munkaügyi közpobtokban megszünt az összes képzési átképzési lehetőség mivel ez eu pénzből ment.

Aminek itt a vége.

A sorkötelezettség pedig napi 3 ingyen kajálást jelentene sok sok fiatalnak.

Ilyesmire meg nincsen pénzük.

Főleg miután teljesen egyértelmű és kimondott lesz hogy vagy teljes átláthatóságot kap az eu pénz költés felhasználás az utolsó forintig.

Vagy itt a vége és amíg fidesz addig nem jön több.

2022. máj. 24. 20:46
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem erre nincs pénz, pláne így hogy az árstopra rengeteg megy rá.
2022. máj. 24. 21:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Az EU erre most a legboldogabban adna pénzt!!
2022. máj. 24. 21:35
 5/19 A kérdező kommentje:

1.

Nincs. A hadkötelezettséget az Alaptörvény kizárólag minősített időszakok esetére írja elő nem állandó jelleggel él!

2022. máj. 24. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
5! Tehát van! Erről beszélek!
2022. máj. 24. 21:45
 7/19 A kérdező kommentje:

6. Nem még nincs, ahogy a kérdésben is fogalmaztam, még el is kell "rendelni".

A kiképzett tartalékosként, valamint a potenciális hadkötelesként nyilvántartott személy csak rendkívüli állapot, vagy megelőző védelmi helyzet idején ***a hadkötelezettség elrendelést követően*** teljesíthet tényleges katonai szolgálatot.

2022. máj. 24. 21:49
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom nem akarod érteni, vagy tényleg nem akar átmenni neked?

Az intézmény, hogy hadkötelezettség LÉTEZIK! Ezt érted? én ezt írom! Nem kell elrendelni, mert VAN!

amiről te írsz az fegyveres katonai szolgálat! azt kell elrendelni! Ezt teszi lehetővé a hadkötelezettség!

2022. máj. 24. 22:10
 9/19 A kérdező kommentje:
8. Én nem a hadkötelezettség állapotának létezéséről beszélek és kérdezek, hanem a fennállásáról és ez nagyon tiszta a kérdésben és a válaszaimban is kifejtem (gyengébbek kedvéért ugyebár). És deeeeeee igen el kell rendelni, hogy érvénybe lépjen (Fidesz saját bejáratú Alaptörvény). Ja ezt is már érthetően leírtam (gyengébbek kedvéért szintén). De te ezt nem akarod érteni vagy inkább restelled, hogy ezt benézted? :D
2022. máj. 24. 22:17
 10/19 anonim ***** válasza:
29%
Tudod mi az az általános hadkötelezettség, mert szerintem te nagyon keversz itt valamit.
2022. máj. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!