Számítasz arra, hogy a Fidesz elrendeli az általános hadkötelezettséget is a háborús vészhelyzetre hivatkozással?
Nem hiszem.
De ha vesszük a heten történteket.
Ami az hogy a munkaügyi közpobtokban megszünt az összes képzési átképzési lehetőség mivel ez eu pénzből ment.
Aminek itt a vége.
A sorkötelezettség pedig napi 3 ingyen kajálást jelentene sok sok fiatalnak.
Ilyesmire meg nincsen pénzük.
Főleg miután teljesen egyértelmű és kimondott lesz hogy vagy teljes átláthatóságot kap az eu pénz költés felhasználás az utolsó forintig.
Vagy itt a vége és amíg fidesz addig nem jön több.
1.
Nincs. A hadkötelezettséget az Alaptörvény kizárólag minősített időszakok esetére írja elő nem állandó jelleggel él!
6. Nem még nincs, ahogy a kérdésben is fogalmaztam, még el is kell "rendelni".
A kiképzett tartalékosként, valamint a potenciális hadkötelesként nyilvántartott személy csak rendkívüli állapot, vagy megelőző védelmi helyzet idején ***a hadkötelezettség elrendelést követően*** teljesíthet tényleges katonai szolgálatot.
Nem tudom nem akarod érteni, vagy tényleg nem akar átmenni neked?
Az intézmény, hogy hadkötelezettség LÉTEZIK! Ezt érted? én ezt írom! Nem kell elrendelni, mert VAN!
amiről te írsz az fegyveres katonai szolgálat! azt kell elrendelni! Ezt teszi lehetővé a hadkötelezettség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!