Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az oroszok miért nem tudták...

Az oroszok miért nem tudták bevenni Kijevet mikor az ukrán főerők keleten voltak?

Figyelt kérdés
Kb. az egész ukrán hadsereg a Donbasszba ásta be magát, Kijev a határ mellett van és kb. senki sem védte.
2022. máj. 23. 09:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert inkább a tengerallatjáró flottájuk bővitésére koncentráltak.
2022. máj. 23. 09:02
 2/22 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk mert nem akarták. Az irdatlan áldozatokkal járt volna minkét részről ami az oroszoknak nem érdeke. Mondjuk az ukránokat biztos nem sajnáltam volna.
2022. máj. 23. 09:03
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
2! Hogy bekajálják páran, hogy nem is akarták bevenni! Csak úgy véletlenül ment arra több száz orosz páncélos!
2022. máj. 23. 09:07
 4/22 anonim ***** válasza:
9%
Ha be akarták volna, be is vették volna. Ennyi eszed azért lehetne.
2022. máj. 23. 09:13
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Mitől lenne neki? Azt hitted a gyík pávahadereje mind tábornokokból áll? :)
2022. máj. 23. 09:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A németek 3 év alatt se tudták bevenni Leningrádot, pedig az feleakkora volt és be is kerítették teljesen.

Üdv a városi harc rejtelmeiben.

2022. máj. 23. 09:20
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
4! Értem, tehát amit az oroszokakarnak az úgy lesz, akkor szándékosan nem haladnak sehova?
2022. máj. 23. 09:44
 8/22 anonim ***** válasza:
6%
Korrekt. Putin se hülye hogy neki menjen Kijevnek. Egyébként nem is szerepel ilyen sehol a haditervben, pedig folyamatosan követem Putint is Kadyrovot is. Kijev a főváros, ha be akarták volna venni, csak esett volna szó róla valahol. Persze hadmérnők páváink ezt is jobban tudják. xD
2022. máj. 23. 09:44
 9/22 anonim ***** válasza:
58%
Tehát akkor nem is volt Kijevben bombázás és nem is ment egy 60km-es hadosztag Kijev felé?! Azta rohadt, hogy én eddig a cseh2őt néztem...
2022. máj. 23. 09:46
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
A gyík hadmérnökpávái, ha figyeltél, öt perc alatt veszik be az Usát, Svájcot, Kanadát, az Egyesült Kirájságot és a volt Szovjetunió teljes területét, úgy hogy közben még Indiát és Kínát is gyarmatosítják. :D
2022. máj. 23. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!