Zelenszkij vajon a leggazdagabb ember lett a világon?
Mennyit tehet zsebre a sok sok segélyből?
Vajon mit épitenek újra az ukránok amig tart a háború?
A világ leggazdagabb emberek több szakértő szerint is Putyin orosz elnök.
Oroszországban van a legtöbb dollármilliárdos oligarcha, akik az orosz államot kifosztva lettek dúsgazdagok. Ezek az oligarchák mára mind Putyin embereivé lettek.
Igen,háború előtt is szegények voltak,meg most is az az ukrán nép.
A tréfamesternek volt mit a levesbe apritania,a háború előtt is.
Viszont az ottani milliómosok igen csak lepipálják a mi Lőrincünket.
Most segélyeket,hiteleket kapnak,hogy neki láthassanak az ország újjá épitéséhez.
(Mikor még bombázások zajlanak. Érdekes.)
Valószinünek tartom,hogy a hiteleket vissza fogja fizetni zelenszkij.(hahaha)
Biztos egy fillérrel sem tömi zsebeit,hisz ő a népért van.
Elég belegondolni,hogy Viktorék mi pénzeket nyúlnak le,bele sem merek gondolni mi mehet a tréfásan vezetett ukrán parlamentbe.
Mutass nekem Ukrajnában, Oroszországban, Belorussziában vagy bármely másik ex-szovjet területen szegény politikust 😅 Pont annyi lesz belőle mint amennyi igazat mond.
A segélyeket nem cash-ben kapják hanem fegyverekben és áruban. Biztos van amit megsápolnak helyben, bár az afgánokat ezen a téren tuti nem pipálja le senki 😅 Ott is tudott a küldő fél a korrupcióról mégis öntötte a felszerelést és a pénzt is konténerszámra.
"Igen,háború előtt is szegények voltak,meg most is az az ukrán nép."
- Ahogy Zelenszkij előtt is. Nem Zelenszkij tette szegénnyé az országot, neki még nem volt igazán alkalma bizonyítani.
"A tréfamesternek volt mit a levesbe apritania,a háború előtt is."
Ja, mondjuk nem is csórón lett politikus. Amúgy ennek a tréfamesternek is van jogász diplomája, éppúgy, ahogy Orbánnak. Különbség, hogy Z. nem az egyetemről ejtőernyőzött be a parlamentbe, egész életében ki se téve onnan a lábát... Jó, bocs. Orbán is dolgozott 1 azaz egy napot nem politikusként... tudod mit?! Egy mesefilmben pár perces kicsi mellékszerepet játszott. (Azt az egy napot és azt a pár percet nagyon felfelé kerekítettem, mert jóindulatú vagyok.) - tehát ennyi erővel Orbánt is lehetne zsiványozni, hiszen egy zsiványt játszott a mesében. A politikai pályafutása alapján is lehet, de ez más.
"Most segélyeket,hiteleket kapnak,hogy neki láthassanak az ország újjá épitéséhez.
(Mikor még bombázások zajlanak. Érdekes.)"
Gondolom, nem hülyék a hitelezők sem. És annyira Zelenszkij meg a többiek sem. Nyilván nem mindenről Zelenszkij dönt, hanem vannak miniszterek, tanácsadók, stb. és nyilván a munka nem feltétlenül azzal kezdődik, hogy építenek, hanem mondjuk pl.az életveszélyes rom eltakarításával, ami szintén pénzbe kerül, pályázással tervezéssel... Nekem pl. eszembe nem jutott azt gondolni, hogy na a most kapott hitelből még a bombázás alatt szuper hidakat akarnának építeni. Viszont előre gondolkodni nem egy rossz dolog, és nem akkor kell agyalni a forráson, amikor már ott tartanak, hogy már megvan a nyertes pályázó.
A hitelfeltételeket meg gondolom te is annyira ismered, mint én.
És igen, mondjuk vannak dolgok az infrastruktúrán, amit egy háborúban is folyamatosan karban kell tartani, pl. szétbombázott vasúti pálya... De hát te mindenhez is értesz.
"Valószinünek tartom,hogy a hiteleket vissza fogja fizetni zelenszkij.(hahaha)"
Jujj, de aggódsz a hitelezőkért... ("hahaha")
"Biztos egy fillérrel sem tömi zsebeit,hisz ő a népért van."
Őszintén nem tudom, hogy tömi-e vagy sem, ahogy szerintem neked sincs erről igazán információd.
"Elég belegondolni,hogy Viktorék mi pénzeket nyúlnak le"
Szerintem is elég.
"mi mehet a tréfásan vezetett ukrán parlamentbe."
Mi alapján veszed, hogy tréfásan vezeti a parlamentet? Azért, mert egy ilyen témájú szatirikus filmsorozatban volt főszereplő? A film és a valóság nem úgyanaz, nem dokumentumfilmsorozatot láthatsz vasárnaponként.
Egy kis betekintés az ukrán parlament mindennapjaiba békeidőben :)
# 17
Ez a "szarkupac, hulladék" ukrán vezetés hogy képes úgy irányítani, hogy elég sikeresen védekezik Ukrajna az orosz hadsereg ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!