Mi a véleményetek a Honvédségről és a magyar
katonákról?
Figyelt kérdés
Külön külön érdekelne, mert én személy szerint a Honvédséggel nem vagyok megelégedve, de a katonákat becsülöm mert képesek ebben a trutyiban is helyt állni, és szolgálni a hont.
2022. máj. 8. 03:10
A kérdező szavazást indított:
A honvédséggel nem vagyok megelégedve, de a katonákat becsülöm.
Se a katonákat se a Honvédséget nem tartom sokra.
Mindkettőt nagyra tartom.
31 szavazat
1/9 anonim válasza:
Azon aztán tényleg van mit becsülni, hogy a közpénzt gyakorlatozás címszóval szórják ki az ablakon. Mellette meg semmi hasznosat nem csinálnak, amit a rendőrség, TEK vagy katasztrófavédelem ne tudna megoldani. Aztán ott vannak az afganisztáni missziók, hogy ahhoz mi közünk volt és miért engedték meg, hogy magyar katonák is mehessenek, az megint egy rejtély... De sok ehhez hasonló érthetetlen dolgot lehetne még felsorolni a tisztelt Honvédség múltjából.
2022. máj. 8. 03:25
2/9 anonim válasza:
Békeidőben a katonák nem csínálnak semmit(nálunk) igy tisztelni, megbecsűlni nincs igazából miért...
Ha szükség volna rájuk akkor derülne ki hogy mennyit érnek, de remélem erre nem kerül sor.
A magyar honvédség arra jó hogy legyen hol elténferegjenek a dolgozni nem akaró emberek
Ez van
2022. máj. 8. 06:19
3/9 anonim válasza:
Egy libbant többségű oldalon ennek a kérdésnek nincs sok relevanciája. Amúgy nyilván tiszteletet érdemelnek,megnézném én a sok retket képesek lennének-e egyáltalán elvégezni a katonai iskolát.🤷
2022. máj. 8. 06:36
4/9 anonim válasza:
Amíg nincs rájuk szükség nem tudni, mennyit érnek. Részemről annak örülnék, ha sose tudnánk meg. Az ország felett átrepülő drón nagyon gáz volt, hogy észre se vették.
2022. máj. 8. 06:55
5/9 anonim válasza:
Mi a véleményem, tisztelem és becsülöm őket, de az tudni kell hogy háború esetén nem sok esélyünk van, de erről nem a katonák es a honvédség tehet.
Sokan a múlt béli (szocializmustól 2010ig) tapasztalat miatt szidják de ha most megnézi egy ekkora országnak tökéletes haderő. A katonák nem képzetlen sorkatonák, a felszerelés sok helyen túlhaladja a NATO alapot.
Persze egy oroszország, németország ellen nem sokat tehetnénk de pl szerbiát megtámadva már 1 hónapon belül belgrádba lennénk és ez nem túlzás.
A környezetünkbe egyedül az osztrák jobb nálunk mind vagy egy szinten van vagy alattunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!