Az orosz katonák tényleg kínozzák az ártatlan civileket? Igaz ez a cikk? Valami konkrétabb bizonyíték?
Én eddig csak azt hittem, hogy az oroszok legfeljebb csak ukrán katonákat kínoznak, mert az utóbbiak is ezt teszik.
Így viszont már kezdem sajnálni az ukránokat. Az oroszoknak szurkoltam, hogy harcoljanak az egypólosú világrend ellen, de ha ez igaz, akkor az oroszok átléptek egy határt, és ha nem egy egyedi eset, akkor számomra már nem az övék az erkölcsi fölény.
Egy háborúnak ez sajnos velejárója.
"Semmi logika nincs benne, ha valóban megkínoztak civileket, akkor azokat agyon is lőtték, hogy ne mondhassák el senkinek."
Dehogynem van benne logika, ez a pszichológiai hadviselés része, egy üzenet, hogy "mindnyájotok így fog járni, ha nem teszitek le a fegyvert". A háborús nemi erőszak is a hadviselés része, hogy a megtámadott fél még inkább meg legyen alázva. Egyébként amennyire primitív mind az orosz, mind az ukrán középosztály, ez fokozottan igaz lehet ebben a háborúban, mármint a kegyetlenség.
Te csak azt hiszed, rengeteg embernek nincs lehetősége onnan elmenekülni.
"Te csak azt hiszed, rengeteg embernek nincs lehetősége onnan elmenekülni."
Csak nem azért, mert az ukrán hős katonák fegyverrel kényszerítik őket, hogy maradjanak élő pajzsként?! Ilyen ugye nem fordulhat elő?
Ezernyi oka lehet, hogy ki miért nem tudott elmenekülni.
Biztos hogy kínoznak civileket is. Nem mindig és nem mindenki, de elég az ha valamelyik harctéri sokktól bekattant ruszkira csúnyán néz egy civil. Vagy azt gondolja a muszka hogy információt küld majd róla az ellenségnek.
Aztán történik ami történik, senki sem vonja érte felelősségre. Nem mindenki képes rá hogy ember maradjon.
Támogatottság növelése miatt.
Nézzétek, leírják ,hogy az oroszok kórházat, iskolát lőnek, nemi erőszakot követnek el, erre meg sokan írják alá igazuk van jól teszik. A magyar társadalomnak betegesen kimosták az agyát, ha így folytatják a magyarok 90%a fogja őket támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!