Bevonulnátok a seregbe, ha Gal Gadot lenne a kiképzőtisztetek?
Figyelt kérdés
Ő volt katona (mivel Izraelben kötelező, nőknek is), és harci oktatóként tevékenykedett.
Ha tegyük fel megkapnátok őt kiképzőtöknek, akkor bevonulnátok a seregbe?
Aki nem ismeri a hölgyet: [link]
2022. máj. 5. 14:04
2/10 anonim válasza:
Nem, még ha egy sokkal jobb nő lenne akkor se. Nem mintha nem lenne mindegy, hogy néz ki a kiképző.
3/10 anonim válasza:
Én igen. És mindig bénáznék, hogy megbüntessen.
5/10 anonim válasza:
+ kapnék fegyvert eltávra és gyílkolhatnék is
6/10 anonim válasza:
Nem, mert tökmindegy hogy néz ki a kiképződ, ha érti a szakmáját elég gyorsan megtanítja neked hogy kuss, pofa be, "engedélyeztem katona hogy rám nézzen?". Tökmindegy hogy néz ki a kiképződ, nem ez a legfontosabb tényező.
Ettől még laktanya falain kívül el tudnék képzelni ezt-azt a hölggyel 😅
7/10 anonim válasza:
Végülis el tudom képzelni, hogy majd ilyesmivel csalogatják a hadseregbe az embereket, hogy dögös kiképzőjük lesz.
8/10 anonim válasza:
#7: Az nemigen menne, mert nem kell ahhoz bevonulni, hogy dögös csajokat lásson az ember, akik talán még kaphatóak is :-)
9/10 anonim válasza:
Van a Capt. America-ban az a kedves jelenet, amikor a szexi Carter ügynök leüti a bunkón nyomuló bakát. Így járna sok válaszoló is. :)
10/10 anonim válasza:
Én bármit megtennék neki, főleg ha kényszerít. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!