Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vajon kiterjedhet az orosz-ukr...

Vajon kiterjedhet az orosz-ukrán háború más országokra is?

Figyelt kérdés
Olvastam olyan cikket, hogy ki fog terjedni más országokra is a háború. Nyilván gazdaságilag már kiterjedt, de katonailag még nem. Szerintem viszont Magyarország elég kis eséllyel keveredhet bele. Az ukránoknak kisebb bajuk is nagyobb a magyar kérdésnél. (láthatóan magyar ellenesek az ukránok) Az oroszok meg bár barátságtalan országnak tartanak minket, de mégis a legvégén lehetünk az oroszok listáján. Én megmondom őszintén se az oroszokat, se az ukránokat nem szeretem és nagy vonalakban Orbánnal értek egyet, pedig nem vagyok fideszes. Az ukránokat a magyarellenes intézkedések miatt nem kedvelem, az oroszokat meg a múltban elkövetett bűneikért. Szerintem arra nincs bocsánat függetlenül attól, hogy akkor még Szovjetunió volt.

2022. ápr. 30. 15:55
A kérdező szavazást indított:
Ki fog terjedni más országokra is.
Nem fog kiterjedni más országokra.
21 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem valószínű mert senkinek sem az érdeke
2022. ápr. 30. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Moldova könnyen lehet hogy belekeveredik. Legalábbis az elmúlt napok bejelentései és történései alapján elég valószínű. Aztán ki tudja mi lesz...
2022. ápr. 30. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is Moldova jutott eszembe. Ott már voltak drónos légicsapások.

Könnyen lehet, hogy Moldova(-Románia), Ukrajna összefog és felszámolják a Dnyeszter Menti Köztársaságot és Oroszország kiszorul onnan.

2022. ápr. 30. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

ha április 4-e másképp alakult volna, akkor már itt lennének.

Ha bukik a krumplis csapat oda a pufferzóna

2022. ápr. 30. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyenlőre úgy néz ki hogy Moldova veszélyeztetett a belesodródással, elég sok "esemény" történik. Hogy ki és miért követi el lényegtelen, a lényege a hatása ami erősíti a feszültséget és a kockázatokat.
2022. ápr. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!