Hogyan kínozzák akiket elfognak a háborúban?
Figyelt kérdés
Orosz és ukrán oldalról egyaránt.2022. ápr. 24. 21:03
11/21 anonim válasza:
Én láttam egy videót ahol az ukrán falusiak nőket kötöznek ki a fához félpucéran,arra hivatkozva hogy lopnak.
12/21 anonim válasza:
11: és honnan tudod, hogy nem az ellenfél által gyártott kamu, megrendezett propaganda videót láttad?
13/21 anonim válasza:
Mindkettő a volt szovjet era, szóval értenek a propagandához
14/21 anonim válasza:
Miért pont a lábukat lövik el? Miért nem a kezük?
15/21 anonim válasza:
"Mi lenne hogyha a nemzetközi jog betiltaná a tankokkal meg a rakétákkal lövöldözést is?"
Akkor Putin Vladimir úgy odaperkelne a nemzetközi jognak, hogy amíg attól koldulna.
16/21 anonim válasza:
"és honnan tudod, hogy nem az ellenfél által gyártott kamu, megrendezett propaganda videót láttad?"
Na ugyan honnan? Onnan hogy az oroszokra ilyesmi nem jellemző. Ez tipikusan egy ukrán munka.
17/21 Alex Fly válasza:
@16: végül is...az oroszokra inkább az jellemző, hogy válogatás nélkül gyilkolják a civileket és csak úgy öncélúan rombolják le a városokat.
Mondjuk megértem az ukránokat: ha ide jönne egy ilyen szemétláda, akkor valószínűleg én sem a buksiját simogatnám érte...
18/21 anonim válasza:
Levetkőztetett embereket kínoznak.
19/21 anonim válasza:
Az ukrànok nyilvàn sehogy mivel az amerikai demokratàk szövetségesei, az oroszok meg mivel nàcik gondolom ùgy ahogy anno a gestapo és nkvd
20/21 Salamon Bálint válasza:
Mindkét oldalon előfordulnak túlkapások. Ezt az ukránoknál vizsgálat követi, az oroszoknál pedig vállrándítás és tagadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!