Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elképzelhető, hogy az oroszok...

Elképzelhető, hogy az oroszok meg tudják nyerni ezt a háborút?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Szovjet édestestvéreink vidámabbak mint valaha.

[link]

2022. ápr. 22. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

"Azért legyünk tényszerűek. 3 megyét nem sikerült elfoglalniuk 2 hónap alatt, és közben elvesztették haderejük 15-40 százalékát."

Eleve csak a feltetelezett teljes hadseregenek kb. 10-15%-at rendeltek Ukrajnaba, es ennek veszitettek 15-20%-at eddig, ha tenyleg tenyszeruek szeretnenk maradni.

2022. ápr. 22. 17:06
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

#7 Miért? Nem volt ellenük mindenki?

Persze ők is tehetek róla hisz Sztálin lefejezte az egész hadsereget a 2.vh előtt attól tartva hogy megpuccsolják.

Hitler bekebelezte addigra Cseh országot- Ausztriát-Magyarországot-Hollandiát-Belgiumot-Franciaországot. Lengyelországot kettészakították, az Angol sereget a kontinensen tönkreverték.

Szinte könyörögtek hogy nyissák már meg a nyugati frontot a németek ellen a szövetségesek mert hiába vannak annyian mint az oroszok de lassan elfogynak. Lekötötte a németek haderejének jó részét, mégis halasztgatták a partraszállást.

Persze hadianyaggal ellátták őket, nem ismerős ez valahonnan? Mintha most ugyanez játszódna csak most ukrajna kapja a felszerelést és könyörög.

"1942 végén az Egyesült Államokba érkezett egy szovjet katonanő, Ljudmila Pavlicsenko. Ő volt az első szovjet állampolgár, aki beléphetett a Fehér Házba. Pavlicsenko hadnagy feladata az volt, hogy meggyőzze az amerikaiakat: nyissák meg a második frontot, és nyugatról szorítsák harapófogóba a Szovjetuniót megtámadó náci Németországot"

"Pavlichenko hadnagy beszédet mondott a washingtoni Nemzetközi Diákgyűlés előtt, az Ipari Szervezetek Kongresszusa (CIO) előtt New Yorkban, de sokan emlékeztek Chicagóban elhangzott szavaira: „Uraim, huszonöt éves vagyok. Háromszázkilencet már sikerült elpusztítanom fasiszta megszállók. Nem gondolják, uraim, hogy túl sokáig bujkáltak a hátam mögé?”

"A Szovjetunióba visszatérőben megállt Angliában, és ott is igyekezett a második front megnyitásáért kampányolni."

Ő egyébként Kijevi születésű volt.

George S. Patton

Támadó szellemű, bátor hadvezér volt, aki az elsők között figyelmeztetett a háború végéhez közeledve a szovjet veszélyre.

"a tábornok rendkívül szovjetellenes volt, és a szövetséges hadvezetést rá akarta bírni a kifáradt Vörös Hadsereg Európából való kiszorítására"

Tényleg szerették az oroszokat a szövetségesek :)

2022. ápr. 22. 17:58
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

"Szóval ha az egész világ az ellenségük attól tartok abból könnyen uránpörköltet próbálhatnak csinálni."

Ne beszélj butaságot!! Amerikának már akkor volt atombombája, amikor az oroszok azt sem tudták eszik, vagy isszák!! Különben ez undorító, hogy Putyin atommal fenyegetőzik, mintha csak neki lenne, és ő lenne a világ királya, az élet császára. Csak egy náci senki!!

2022. ápr. 22. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Ez a náci viszont még nem vetette be ellenben Sam bácsival.
2022. ápr. 23. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:

"Ez a náci viszont még nem vetette be ellenben Sam bácsival."

Nem is fogja, mert akkor valójában az történik, hogy vége Oroszországnak!! Ezt ő is tudja!!!

2022. ápr. 23. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

És Sam bácsi is tudja ugyanezt. Kb hasonló mennyiségű atomtöltettel rendelkezik mindkét fél.

Ezt a szimulációt amerikában készítették:

[link]

Tanulságos.

2022. ápr. 23. 20:12
 18/21 anonim ***** válasza:

"És Sam bácsi is tudja ugyanezt. Kb hasonló mennyiségű atomtöltettel rendelkezik mindkét fél."

Te tévedésben vagy, és fogalmad sincs semmiről!!! És nem kicsit!! A NATO reggelire megenné Putlert. Egy országot nem tud elfoglalni. Harminc országot egyszerre, hogyan győzne le, Te szerencsés?? Te miért nem Moszkvában laksz?? Ott nem okoskodhatnál ám!!!

2022. ápr. 23. 20:48
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

#18 Vedd be a nyugtatódat és relaxálj.

Véletlenül sem vagyok oroszpárti csak felhívtam a figyelmedet az erőegyensúlyra atomháború esetén.

Megnézted a belinkelt szimulációt? Amerikában készült ám :)

A 16-os kérdésére válaszoltam, ott pedig nem 30 nato ország elfoglalásáról volt szó hanem arról, ha az oroszok ledobják az atomot akkor nekik végük.

Arról hogy ki kit tud elfoglalni nekem is megvan a saját véleményem.

Pl van az a kis vietnam, kiverte a franciákat és ha jól rémlik akkor sam bácsi bicskája is beletörött.

Kambodzsa detto.

Afganisztán szintén egy győztes hadjárat volt bár azt az országot a birodalmak temetőjeként emlegetik nem véletlenül.

Szíriában sem arattak osztatlan sikert és a végén carban hagyták a kurdokat.

Apropó, afganisztánban az usa az összes szövetségesét megszivatta.

Hidd el én moszkvában, és számtalan más helyen is okoskodhatnák :)

2022. ápr. 23. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:

"Vedd be a nyugtatódat és relaxálj."

Nincs szükségem ilyen szerekre! Gondolkodni szoktam, veled ellentétben!

"Véletlenül sem vagyok oroszpárti csak felhívtam a figyelmedet az erőegyensúlyra atomháború esetén."

Milyen erőegyensúly? Az oroszok a tuti? Fogalmad sincs Amerikának milyen fegyverei vannak!!!

"Hidd el én moszkvában, és számtalan más helyen is okoskodhatnák :)"

Szerinted!

Okoskodj nyugodtan, nem fáj senkinek!!

2022. ápr. 23. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!