Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mihez vezethetnek ezek a...

Mihez vezethetnek ezek a folyamatok?

Figyelt kérdés

Ukrajnát már elég keményen tömik fegyverekkel, Finnország csatlakozik a NATO-ba, Oroszország erre berágott, fenyegetőzik.

Szaktársam folyamatosan azzal traktál,hogy egy hajszál választ el minket a világháborútól, el kell kezdenünk bunkert ásni, tartós élelmiszert venni , stb.

Már borzalmas paranoiás lettem tőle

Ti mit gondoltok, mi lehet ebből?

2022. ápr. 19. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Ássál bunkert, meg vegyél babkonzervet. Ha a szaktársad azt mondta, hogy vh lesz akkor az lesz kész, nincs mese.

Én atombunkert építettem a kertben

2022. ápr. 19. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet értelmes választ adni ? Nyilván azért kérdeztem, mert saját magamnak nem tudom összerakni; nem vagyok jártas a témában
2022. ápr. 19. 15:51
 3/4 XX.XX ***** válasza:
66%

Nem tudjuk mihez vezet, nem valószínű világháború

Új világhatalom van kialakulóban Kína-Oroszország tengely mentén, nyilván az USA kezd megveszni ez miatt

2022. ápr. 19. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A hidegháború 2.0-hoz. Világháború nem lesz, egyik oldal politikusai sem akarják életük hátralévő részét (amíg tart az élelem, víz, üzemanyag) 5 emelet mély bunkerben lehúzni. Bazi mély árkok a két tábor között viszont annál inkább.
2022. ápr. 19. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!