Ukrajnában ha sor kerülne taktikai atomfegyver használatra a Nyugat hogy reagálna? Ugyan úgy távol maradna vagy esetleg megtorolna ?
Oroszok mit vesztenenek vele akkor ha a Nyugat nem lép közbe?
Szerintem ha mariopult végre elfoglaljak és megindul az igazi totális offenzíva és elakadnak Putyin bevetti
Hol lenne érdemes használni milyen célpontokra érdemes dobni ?
Pszichológiai hatasa és stratégiai hatása hol lenne a legnagyobb inkább katonai vagy polgári célra?
"van termobárikus bomba, ugyanakkorát tud pusztítani, viszont utóhatása nincs, mint az atomnak"
Én sem értem, hogy miért nem vetik be gyakrabban. Valószínűleg az elavult fegyverkészletet el akarták előbb puffogtatni, a drága dolgok a végére maradnak...
10# muszaly a világunk gyorsan változik és valami azt súgja a covid és a háború csak a kezdete a válságok korának
Hallottam olyan elméletet hogy mivel Ázsia és Afrika eletszinvonala drasztikusan emelkedett a föld eroforrasai meg korlátozottak olyan brutális infláció lesz amit még nem láttunk mert a vilagpiac össze fog omlani a túl nagy kereslettol.
Bár lehet ez csak összeesküvés elmélet de kitudja
13. Figyi, ha akarnák békében együtt tudna élni az emberiség. Csak akkor a 0,1% parazita, nem tudna uralkodni a bolygó és az emberiség felett. A föld nagyon kis százaléka lakott, ha Marson meg lehet oldani hogy megéljen az emberiség, akkor a jelenleg lakatlan területeteket is be lehetne népesíteni.
Van egy kis része az emberiségnek, akiknek érdeke a folyamatos megosztás, válságok, háborúk, totál kontroll.
Nem is a helyel van a baj van elég hely csak az eroforassok minél jobban élünk annál több erofgorast és energiát fogyasztunk
És mivel a GDP növekedés a kapitalista rendszer lényege egy idő után elérjuk a határt
Más bolygók gyarmatosítás meg még messze van hogy új eroforrast keresünk
Igaz probléma a szabad kapitalista rendszer maga csak ezzen senki nemtud változtatni
Igen de ahhoz hogy ezzen valtoztas változtatni kell az egész rendszeren úgy értem kb most az hataroza meg kire szavazol hogy kié a média.
Mind kett vagy tobb oldal manipulalja a tömeget
Kollektiven pedig az ember nagyon buta és hiszékeny
Mert egyénileg mások vagyunk mint csoportban
Én azért nem hiszem hogy kollektiven nagyobb csoportban megtudnank oldani a békés harmonikus természetben harmonikus eletett.
Katonailag a NATO nem fog megtorolni semmit ha közvetlenül NATO tagállam területét nem éri támadás. Azt meg nem fogják az oroszok támadni - nem célja egyik félnek sem az atomháborút jelentű III. Vh.
A nyugati reakció egy olyan szintű eltávolodás, elhatárolás lenne kelet/nyugat között amihez képest az első hidegháború leghidegebb évei üde tengerparti napozásnak tűnnének. Minden kereskedelmi, gazdasági kapcsolat 0.0-ra redukálása, kommunikáció totális megszüntetése, blokkolása, vagyontárgyak kölcsönös befagyasztása, állampolgárok hazatoloncolása stb. Olyan szakadékot ásnának egymás között mintha a másik blokk a holdon lenne és nem a földön.
Az oroszok NEM fognak atomfegyvert bevetni - konvencionális töltetekkel is azt bombáznak le Ukrajnában amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!