Mikor lesznek bevonulások Szentendrére idén?

Október 23-án van az évi utolsó bevonulás Szentendrére, jelenleg a Tünde utcában is van KVNR és Szentendrén is van egy.
februárban és májusban lesz még egy-egy Szentendrére, szerintem a Tünde utcába is.
Tavasszal és ősszel 2-2 bevonulás van.
A tiszti képzések máshol folynak mint a tiszthelyetteseké.
Egy katona
Sziasztok!
A bevonulás nem csak az időponttól függ!Én pl. úgy jártam h júl.14.-én voltam felvételizni és azt mondták h "3-4 hét" amire megjönnek a PAV(pálya-alkalmassági vizsga)lapok! Ehhez képest csak szept.10.-e környékén érkeztek vissza a toborzó irodába!Nos Ezután kezdődik a beosztás keresése!Ezt nem lehet tudni h meddig tart...lehet h egy hét de lehet h hónapok!Nekem pont ma találtak beosztást és azt mondták h nem biztos h idén lesz bevonulás!Ez Szentendrétől függ!Az viszont nem igaz h ősszel és tavasszal 2-2 bevonulás van ugyanis volt 03. 04. 05. 07. hónapba is bevonulás! KKB-al kell felvenni a kapcsolatot és ott biztosat mondanak! Üdv

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!