Nem furcsa ahogyan egy éppen háború sújtotta országba ahol dúlnak a harcok csak úgy ki be járkálnak a világ legfontosabb emberei?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 15:30
1/10 anonim válasza:
Nem, mert a nyugati részen nincsenek harci cselekmények.
A frontra meg nem mennek.
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy van valami titokzatos dolog Ukrajnában, amiről nem tudunk?:)
3/10 anonim válasza:
Sőt ősszel vége lesz a háborúnak aztán jön a covid deltagammaplusz variáns
4/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez enyhén szólva nagyon nem életszerű. És nem is megszokott, inkább példátlan.
2022. ápr. 11. 16:07
5/10 anonim válasza:
Nekem valami nem kerek ebben a háborúban, azt biztos.
6/10 anonim válasza:
én a háttérben egy Gyurcsány szálat vélek felfedezni
7/10 anonim válasza:
Pont ezen gondolkoztam tegnap, ahogy néztem borisz barátunkat sétálgati Kijevben. Csak úgy lazán jönnek-mennek az államfők, láthatóan golyóálló mellény nélkül sétálnak a nyílt utcán.
9/10 anonim válasza:
Nekem is eléggé fura, azért mi van ha a Ruszkik épp akkor küldenek egy rakétát és kinyírják a Brit főmuftit? Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!