Az ostrom elején 1 hónapja összesen csak 1000 katona védte, azóta nem kaptak utánpótlást illetve katonákat.
2022. ápr. 9. 08:03
1/10 anonim válasza:
Mert az utolsó emberig nem adják fel.
2022. ápr. 9. 08:05
2/10 anonim válasza:
Nagyon tévedsz ha azt hiszed csak 1000 katona volt ott
2022. ápr. 9. 08:08
3/10 A kérdező kommentje:
2es,de annyi volt csak, 2 gyalogezred és egy tankezred
2022. ápr. 9. 08:25
4/10 Béla211 válasza:
A második világháború alatt SzentPétervár évekig volt ostrom alatt. Ott is tudtak valamennyi után pótlást bejutatni. Szerintem Mariupolba is sikerül,ha mást nem lőszert. Amúgy a cikekben 3000-3500 védöről beszélnek. Ez azért is lehet, mert szerintem sok civil fel vette a fegyvert. Úgy tudom olyan gyárépületben vannak aminek kiterjet pincerencere van. És az egész város alatt van alagut rendszer amitt tudnak használni és bombázás ellen ovóhelyként alkalmazni. Valószínüleg ez lehet az egyik titok, hogy még mindig képesek ellen állni. És lehet azon keresztül tudnak után pótláshoz is jutni.
Ezt csak én gondolom így.
2022. ápr. 9. 08:59
5/10 anonim válasza:
4# Pl. Odessza alatt van a világ lehosszabb alagútrendszere, ami kb. 2500 km hosszú. Valószínű, hogy Mariupol alatt is van ilyen. Biztos, hogy ezeken keresztül- ahogy írtad is- tudnak utánpótláshoz jutni. Egy ilyen rendszert nehéz az ellenségnek bevenni. A helyismeret nagy előny.
2022. ápr. 9. 09:20
6/10 anonim válasza:
Ott legalább összefognak...
2022. ápr. 9. 09:32
7/10 anonim válasza:
Az ukrán nácik tudják, hogy kivégzik majd őket, ha életben maradnak, ezért keményen harcolnak. Kis területen vannak, az oroszok hozattak is egy hatalmas ágyút, nem akarnak embereket veszíteni az ukrán nácik ellen. Remélem, azért sokan életben maradnak, és megkapják méltó büntetésüket.
2022. ápr. 9. 09:47
8/10 anonim válasza:
"Az ukrán nácik tudják, hogy kivégzik majd őket, ha életben maradnak, ezért keményen harcolnak. Kis területen vannak, az oroszok hozattak is egy hatalmas ágyút, nem akarnak embereket veszíteni az ukrán nácik ellen. Remélem, azért sokan életben maradnak, és megkapják méltó büntetésüket."
Egy igazi emberi hulladék vagy, kedves hetes.
2022. ápr. 9. 10:01
9/10 anonim válasza:
Hű, nagyon sok 8-asféle szemétláda van, aki tömeggyilkos szadista állatokat dicsőít. Az AZov-osok ugyanis azok. Videók is vannak róluk, ahogy kínozzák az oroszokat. Elképesztő az átlagember szellemi szintje.
2022. ápr. 9. 10:22
10/10 anonim válasza:
#9: azt tudod, hogy a fajtádnak reszeltek Európában, ugye? Miért vagy még itt, ha itt vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!