Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet, hogy túl sok volt az...

Lehet, hogy túl sok volt az Attack On Titan, de szerintetek baj, ha inkább vagyok Orosz párti, mintsem Ukrán párti?

Figyelt kérdés
Az Ukrán kegyetlen egy rasszista nép, lengyelek 100-ait mészárolták le 45-ben és a mai napig nem bán(n/t)ak jól az ott élő külföldiekkel, igazából az AOT megtanítja az embernek azt, hogy bármennyire is agymosott vagy, mindig van arra esély, hogy megváltozz, hogy elkezdd tisztán látni a dolgokat, épp ezért nem tudom sajnálni se a marley-kat se az ukránokat, mindkettőnek megvolt arra az esélye, hogy normálisan bánjanak a külföldiekkel(AOT esetében a szigetiekkel) és mégsem.

2022. ápr. 4. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Valóban túl sok volt az aot, pláne hogy nem is értetted meg a lényegét.

Ne nagyon hangoztasd ezt a véleményt; "bűnösnek" kikiáltani egy egész népet fasizmus.

2022. ápr. 4. 00:23
 2/10 meszike91 ***** válasza:
31%

Azért ez durva hogy az orosz-ukrán háború és az AOT között sikerült párhuzamot állítani.

A nemzetközi jog szerint egyértelműen Oroszország az agresszor.

2022. ápr. 4. 00:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmi nem ment föl az alól, ha rossz ember vagy, semmi, tökmindegy milyen neveltetést kaptál, tökmindegy hogy milyen sok sz@r ért téged, ezek nem mentenek fel téged semmi alól.
2022. ápr. 4. 00:58
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
#3 Szerintem pont hogy te vagy egy szar ember, aki semmibe veszi mások életét, szóval ilyenkor mi van? Elmész az ukrán határhoz és fejbe löveted magad a ruszkikkal?
2022. ápr. 4. 01:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat, hogy én semmibe veszem más életét? Jó a kérdésem félreérthető, amiért bocsánatot is kérek, nem gondolom, hogy amit Putyin csinál az helyes lenne, viszont az ukránt akkor sem tudom sajnálni. Jó, jó ott vannak a gyerekek, akik nem tehetnek semmiről meg azok is, akik normálisak tudtak maradni egy rasszista országban, őket persze sajnálom, de a többit miért sajnáljam? Most komolyan, ennyi erővel sajnáljak egy gyermek molesztálót is, mert hogy megvoltak az előzményei, amiért ilyen lett? Igen, voltak előzményei, és? Most babusgatnom kéne? Szerintem a kettő valahogy nem függ össze.
2022. ápr. 4. 03:03
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Mint hottentotta magyar kotyvalek, ad egy identitast, hogy muveletlen budos taho vagy, es semmirol nem tudsz, oszt jo napot.
2022. ápr. 4. 03:04
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Az ukrán és az orosz ugyan olyan kegyetlen rasszista nép. Nekünk persze az ukránok jobban szúrják a szemünket, mert itt vannak a szonszédban, többet érintkezünk velük. De hidd el az oroszok sem jobbak.

Amúgy ez a rossz ember nem rossz ember: szerinted nem rossz ember az, aki egy háborút kirobbant?

2022. ápr. 4. 07:10
 8/10 anonim válasza:
88%
Es ilyen esetekben mondjak a szulok, hogy jaj az eroszakos animek rossz hatassal vannak a gyerekekre.
2022. ápr. 4. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Anime was a mistake - Miyazaki.

Megbuktál emberségből.

Amúgy nem az AOT írója az, aki szerint a Japán háborús bűnök menők vagy mi?

2022. ápr. 4. 08:25
 10/10 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“igazából az AOT megtanítja az embernek azt, hogy bármennyire is agymosott vagy, mindig van arra esély, hogy megváltozz, hogy elkezdd tisztán látni a dolgokat”

Igen, és egyúttal bemutatja azt is ,hogy nincs egyértelmű jó és rossz oldal. Minkét oldalon van mindkettő, mindkét oldalnak megvan a maga igaza, mindkét oldal ugyan annyira bűnös (legfeljebb vannak “pillanatok” mikor az egyik épp “bűnösebb”) és egyik oldal sem egy egyetlen véleményen levő homogén embermassza! Hanem sokféle ember van a világon mindenhol (lásd: mit mondott Reiner a szigetiekről mikor a családjának mesélt róluk vs. mit mond a Marley propaganda (aminek ugyan úgy van alapja)) s az átlag többség jellemzően nem örül a háborúzásnak s nem is akarnak, csak élnék a kis életüket. Ezért hülyeség a rasszizmus/ egész népeket annak minden tagjával elítélni.

2022. ápr. 19. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!