Mit szóltok ahhoz, amit Kijev kertvárosában műveltek az oroszok? (erős képek)
Nekem senki se jöjjön azzal, hogy "magukat lövik az ukránok".
Képzeld el, mintha ez Érd vagy Gödöllő lenne.
Felkavaró képek, de ezt látnia kell mindenkinek.
A felvétel megrendezett. Egyrészt a csapatszállítón a katonák egyáltalán nem is reagálnak a dologra, másrészt a fekvő emberkén amelliknek látszanak a kezei és az arca is látni hogy életben van.
Az élettelen testnek nem ilyen színe van.
A halottak karján fehér karszalag van, ami az ukránok számára ellenséget jelent, ezért kollaboránsoknak nézhették őket, és a pincében végrehajtották rajtuk a rögtönítélő törvényeket.
Szegények, pedig a fehér karszalag nem azért volt rajtuk, mert kollaboránsok voltak, hanem akik evakuálni szerettek volna még az orosz megszállás alatt, azoknak a kocsijára és a testükre egy fehér "megadás" szalagot kellett rögzíteni, hogy az oroszok nehogy ukrán katonáknak nézzék őket. Az ukrán katonák kék szalagjuk van.
Tiszta diliház, most a nyugat megint fegyvereket fognak küldeni erre hivatkozva ami csak meghosszabbítja a szenvedésüket!
Tisztességtelenek egymással a konfrontálódó felek!
Nekem csücskös, hogy hozzánk menekült ukrán nőt ukrán (!) katonák erőszakoltak meg kétszer, mielőtt sikerült átmenekülnie a határon.
HA EZ IGAZ, akkor onnan már csak egy lépés, hogy az ukránok képesek legyenek "felső parancsra" agyon lőni n polgári lakost "a hatás kedvéért" - és ebben az esetben azt hiszem nem kívánok semmi rosszat azzal annak, aki ezt az egészet elrendelte, hogy a bugaci vezércsődör próbálja fel! Ugyanakkor az is "sánta történet" számomra, hogy a világ egyik legjobban szervezett és hírhedten ütőképesebb légvédelmén csak úgy "átsétál" két szakadt, ukrán helikopter és kedvükre "dobálóznak" egy olajtároló felett, - orosz léptékben sem áldozat pár ezer köbméter éghető anyag lángra lobbantása, miközben (internetről olvasható) napi szinten füstölnek el 3000 medence kerozint "rutinszerű" repkedéssel...
Ugyan már!
Egyik kutya, másik eb - és csak az indokokat gyártják le, amire ugrik az izgalmakat kajáló fogyasztó!
16#
Amúgy hol a vértócsa a holttestek körül? Felmosták az aszfaltot aztán visszafektették őket? Miért nem véresek a ruhák???
Ez egy rohadt háború civil áldozat volt van és lessz is.
Egyébként meg biztos vagyok benne hogy ezek közül páran fegyvert fogtak és orosz katonákra lőttek aki had lőjjön már vissza.
Az meg igen is az ukrán haderő hibája hogy ennyi a civil áldozat mert egyértelműen látszik hogy az oroszok nem akarnak annyi civil áldozatot hogy direkt lőjjék őket mert
1 tudom nehéz elfogadni de az oroszoknak is vannak érzéseij
2 semmi értelme
3 ha akarnák se érné meg mert csak a lőszert pocsékolják
4 arról rohadtul bem tehetnek az oroszok hogy az ukrán katonák bebújnak a civilekhez hogy haha köcsög ruszkik most lőjjetek.
Zelenszkij meg azon kívül hogy követelőzik és a halálba küldi a civileket arról had ne tehessen már az a szerencsétlen orosz katona aki azt se tudta az elején hogy hova viszik csak azt mondták hogy hadgyakorlatra viszik.
Persze nem így kelett volna leváltani a zelenszkij kormányt és eltüntetni az azov gárdát de ez az orosz természet vagyis ha van elég katonád akkor támadj.
Az orosz célok érthetőek csak épp az eszkösz a rossz.
És most jönnek a fröcsögő válaszok és a lepontozás hogy putyin bérenc f@sz komcsi vagyok de nem igazán izgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!