Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háborúban meghalni, vagy...

Háborúban meghalni, vagy öngyilkosság?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok?

Elmész a háborúba ahol vagy meghalsz, de ha "szerencséd" van túléled, és amikor vége, nincs semmid, csak az emlékek a frontról, halottakról, a kiképzés során átélt szivatásokról, megalázásokról.

Vagy inkább megölöd magad, mielőtt erőszakkal besoroznának.

Háború alatt a jelenlegi konfliktust értem, amihez semmi közünk nem lenne ugyan, de a NATO tagság miatt mennünk kéne.

2022. ápr. 1. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Háború
Öngyilkosság
36 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Háborúban van esélyed a túlélésre. És megpróbálhatsz leszedni minél több ukrán nacionalistát.
2022. ápr. 1. 19:27
 2/12 XX.XX ***** válasza:
37%

nem tudom, másokat öldösi sem jó, én hiszek a karmában

esetleg tápos lennék

2022. ápr. 1. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
A kiképzés során nincsenek szivatások vagy megaláztatások. Én is voltam katona és az ilyet börtönnel büntették, nem is kevéssel ám. Volt amelyik gyilkos nem kapott annyit.
2022. ápr. 1. 19:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem sok esélyem lenne hogy túléljem. Vért csak filmekben vagy akkor láttam mikor elvágtam az ujjamat. Embert csak PC játékokban, vagy gondolatban öltem.

Én tuti inkább felvágnám az ereimet vagy túladagolnám magam valami erős gyógyszerrel amint bejelntenék hogy általános hadkötelezttség és menni kell a frontra.

Táposnak én is elmennék. Csak ilyenkor éppen választani nem engednek, mehetsz golyófogónak.

2022. ápr. 1. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Civileknek miért kellene mennie? Én menjek, aki fegyvert csak képen látott? Majd megy a jól képzett Nato katona, aki békeidőben is jól megvolt fizetve.
2022. ápr. 1. 20:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerűen működne.
2022. ápr. 1. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell megijedni, félni meg végképp nem. Akkor voltam katona, amikor a déli szomszédoknál volt háború. Pécsi laktanyában voltam, sokszor volt riadó, merthogy a Horvátok vagy Szerbek átjöttek a határon. Ilyenkor felvettük a fegyvert, lőszert, aztán a teherautó platóján vártuk az indulás parancsot. Egyszer sem indultunk el.
2022. ápr. 1. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Úgy legyen, ahogy írtad utolsó!!
2022. ápr. 1. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Magyarország NATO tag. Ha az oroszok vagy éppen az ukránok megtámadnának minket, akkor profi NATO katonák harcolnának.
2022. ápr. 1. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Most olyan NATO erők vannak Kelet-Európában, hogy ha az ukránok/oroszok átjönnének a határon, akkor az nagyon fájna bárkinek. A NATO az utóbbi években nem volt ekkora készültségben
2022. ápr. 1. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!