Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A mainstream média tényleg...

A mainstream média tényleg félre vezeti az embereket az ukrán háborúval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"Az ukránok nem tudnak bejutni Mariupolba, és a civileket sem tudják evakuálni "

[link]

"Hoppá! Az al-Dzsazíra akaratlanul is dokumentálja, hogy ukrán nacionalisták mentőautóval szállítják a katonáikat"

[link]

2022. ápr. 1. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Igen, az ukrán propaganda dominálja ezeket a médiatermékeket, nem igazán pártatlan és objektív, amit közölnek.
2022. ápr. 1. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván nem csak az orosz fél szeg meg háborús szabályokat, az ukránok sem szentek.

De számít ez? Az orosz katonák vannak ott, ahol semmi keresnivalójuk nincs.

2022. ápr. 1. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

*félrevezeti

Te nyóc általános!

2022. ápr. 1. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Azt nem mond hogy csak most jöttél rá hogy a médián keresztül durván manipulálják az embereket?? 😅

Akkor ezek szerint a Covid/oltás propagandát is elhitted? Jó ég... 😟

2022. ápr. 1. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

#4 És a pontozást elnézve sajnos még mindig sok az elvakult manipulált birka.. 😟

És pont miattuk tud működni ez a propaganda gépezet! 😠

2022. ápr. 1. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Egy háborúnak mindig az igazság az első áldozata. Mindkét oldal erősen torzít, vagy éppen manipulál híreket, gyárt megrendezett "tartalmat", magyaráz félre tényeket. S igen, mutatja be a másik oldal piszkos húzásait, amiből egyik oldalon szint szerintem hiány.
2022. ápr. 1. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Kapaszkodj a jegyzeteidbe, a választásokkal is ez a helyzet.
2022. ápr. 1. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Ok. én ezt mind megértem, a saját maga szempontjából nézve tulajdonképpen mindig mindenkinek igaza van!

Azon akadtam ki, hogy a vöröskeresztnek nem kellene semlegesnek lennie? Miért nem a civil lakosságot menti ki, és miért a hős ukrán katonákat?

Szerintem a gyűlölet már úgy elhatalmasodott ott az ukránokon is, mint régen a németeknél a II, világháború idején.

Ép ésszel fölfoghatatlan az, ahogyan a orosz ajkú civil lakossággal bántak.

Jó most persze mondhatnátok, hogy de az oroszok az agresszorok, igen, de ha nem támadnak, akkor meg az ukránok támadtak volna!

Egykutya mind...

2022. ápr. 2. 07:23
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Ú, szinte biztos vagyok benne, hogy Ukrajna piszkosul pattogni akart volna, miközben épp csak kitartanak "hazai pályán".
2022. ápr. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!