Mi a véleményetek arról hogy az Oroszok kilőtték a világ legjobbjának számitó kanadai mesterlövészt?
Az orosz békefenntartó csapatok likvidálták az Ukrajna oldalán terrorcselekmények elkövetésére készülő kanadai mesterlövészt.
Mi a véleményetek?
#10 " Figyelj, egyelőre még mindig nem értek "három nap alatt Kijevbe" mint mondta mindenki..."
Csak éppen az oroszokon KÍVÜL mondták ezt, akárki is az a "mindenki".
Az oroszok soha nem mondták, hogy 3 nap alatt fogják elfoglalni Ukrajnát vagy érnek Kijevbe ebben a háborúban.
Mások feltételezték, hogy ezt akarnák, ezt tehetnék.
11) ha rakétákkal támadnak akkor még harcolni sem tudsz.
Az ürge nyilvánvaló sztárként érkezett meg,de itt nem csúzlival.lőnek vissza.
Bámulatos olvasni pár itteni válaszolót, lassan kiderül, hogy az oroszok célja végig az volt, hogy egy hosszú és költséges háborút vívjanak, -ez senkinek se a célja, aki látott már háborút közelről- miközben gazdasági szankciókkal sújtja őket a világ kétharmada.
nyilván Oroszország, ha kiteszi a katonái meg hadiipara szívét-lelkét nyerni fog, pusztán az előerő és a gazdaságok méretbeli különbségei miatt, de ti komolyan azt gondoljátok, hogy ez a "nácitlanítás"-t tényleg így képzelték? Őszintén, engem le lehet pontozni, de magatoknak válaszoljatok. Ti is tudjátok, hogy nem, és abból kiindulva, amennyire például el lettek látva élelemmel, munícióval, üzemanyaggal a csapataik tényleg azt hitték, hogy ez egy 3-5 napos kis kiruccanás lesz, amit jelentős részben sorállományú katonákkal meg lehet csinálni. Nem jött össze, és most ezért irgalmatlan komoly árat fizet Oroszország.
Senki nem erősítette meg, csak feltételezik.
Én sem tudom mire számított a nagy felhajtás után.
Eddig ahol bevetették ott mindig a támadó felet erősítette, most megtapasztalhatta milyen az amikor az ellenfél az erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!