Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet már tudni, hogy mit...

Lehet már tudni, hogy mit akar Putyin elérni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban elég gyakran változtatta az álláspontját a tárgyalásokon és még most is folyamatos a változás, de állítólag közelednek az álláspontok, egyszer lehet majd tűzszünet vagy akár békekötés is. Viszont így nehéz tervezni a többi politikusnak.

2022. márc. 15. 13:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom volt A meg B terve

A terv: ha ukrajna könnyen megadja magát akkor orosz bábállam és donyec luhansz népköztársaság elismerése plusz krím fsz oroszország részeként való elismerése.

B terv: Ukrajna harcol mint állat akkor megsemmisíti a CIVIL és KATONAI infrastruktúrákat(lőszerraktár gyárak stb.) ahogy láthattuk pl Iszkander rakéta segítségével: Ukrán haditengerészetet az Orosz fegyverek erők teljesen felszámolták a légierő 90% át is az első napokban ahogy a légvédelem és radarállomások nagy részét is felszámolták a páncélozott járművek felszámolása is folyamatban van már lassan csak pár tüzérség marad meg persze a gyalogos hadtestek amiket nehezebb mivel sokan vannak. A béketárgyaláson eléri hogy Ukrajna semleges legyen és eleget tegyen kérései nagy részének donyec luhanszk ügy krím fsz elismerése Oroszország részeként és még talán megszabja milyen fegyvereket tarthat ukrajna. A B tervet látom jelenleg működőképesnek mivel a háború után kell minimum 10 15 év hogy az ország helyreálljon és nem lesz olcsó dolog beszerezni az oroszok által megsemmisített felszereléseket és újraépíteni a dolgokat sőt ukrajna még EU tag sem lesz egyhamar ennek következtében szóval igen... gyakorlatilag demilitarizálva lesz ukrajna elég rendesen.

2022. márc. 15. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
#11 vagyok ha valakinek más a meglátása javítson ki.
2022. márc. 15. 13:56
 13/20 anonim ***** válasza:
7%
Úgy érzem, hogy Brüsszelt, Belgiumot akarja elfoglalni (és az afelé vezető országokat), és a kezdeti lerohanás után átváltott a lassan járj-tovább érsz taktikára, és próbál jófejnek tűnni az EU országokkal, hogy aztán majd mosolyogva, kézen fogva a vezetőknek ad egy brutális ultimátumot, hogy ha túl akarjátok élni a holnapot, akkor még ma adjátok át az országot.
2022. márc. 15. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Azt akarja, hogy ne legyen a szomszédságában a Nato, ami sztem mind2 fél elemi érdeke...

Éppen ma néztem meg a Natot egy térképen, gyakorlatilag csak Ukrajna van a Natos tagállamok és Oroszország között...

Ha most Ukrajna tagálammá válik akkor szomszédok lesznek... azután meg csak majd élesedik a konfliktus a Nato és a ruszkik közt ami végül egy 3. világégéshez vezetne...

Sztem ez nem csak Putyin érdeke hanem a világon mindenkié, hogy Ukrajna sose legyen Nato tag.

Meg sztem az se jó ötlet, hogy Eus tag legyen, mert akkor szintén 2 nagyhatalom kerül egymáshoz közel.

2022. márc. 15. 14:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Meg olyan is kicsit, mintha Ukrajnát elfoglalná, befejezné a háborút, hogy mindenki lenyugodjon, aztán 1-2 hónap múlva újrakezdené, hogy beleköt valamelyik szomszédos országba.
2022. márc. 15. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

"Azt akarja, hogy ne legyen a szomszédságában a Nato, ami sztem mind2 fél elemi érdeke..."

Leülhetsz, 1-es!

Észtország, Lettország 2004 óta NATO tagországok és pont a nagy orosz medve szomszédságában vannak.

2022. márc. 15. 17:23
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
De picikék, nem számítanak!
2022. márc. 15. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
33%

Szíve szerint ugyanazt akarja mint eddig, úgy "erősorrendben"

- Ukrajna orosz bábállam legyen mint a fehéroroszok (katonai és gazdasági szövetség) ha ez nem megy akkor:

- stratégiailag fontos területek leszakítása ahol sok orosz él (Krím, Kelet-Ukrajna jó nagy része) ÉS "demilitarizálás" (értsd: lefegyverzése az ukrán haderőnek, hogy utána bármikor be tudjon "menni") ÉS deklarálása hogy ha már az övé nem lehet akkor másé se legyen (azaz ne legyen se NATO, se EU tag), ha ez nem megy akkor:

- ... na ezeket a lapokat még nem terítette ki, nem tudni mennyit hajlandó engedni.

2022. márc. 15. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Szovjetúniót újra összelapátolni...

--- de jó volna megint 80as évek, retro.

2022. márc. 16. 11:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy van baj bőven. Én már nem is tárgyalnék az ukránok helyében.

[link]

2022. márc. 16. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!