Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek Ukrajna mikor...

Szerintetek Ukrajna mikor adja fel a harcot és adja meg amit akarnak az oroszok?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ahhoz tudni kéne hogy mit akarnak az oroszok. De valószínűleg soha nem adják meg magukat és ha az oroszok meg is szállják egész Ukrajnát, csak egy újabb Csecsenföld lesz folyamatos konfliktussal.
2022. márc. 13. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem Kijevet be kell venni, addig erre nem lesznek hajlandóak.
2022. márc. 13. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Amíg Zelenszkij fel nem ismeri, hogy meleg és jól megdugja egy jól szituált férfi... akkor rájön, hogy tévedett és béke lesz.
2022. márc. 13. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

3

Na de nem putyin lesz az. Neki már nem működik a brácsa, ezért kompizik azzal hogy háborúzik.

2022. márc. 13. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Valószínűleg, akkor ha Oroszország is abbahagyja a harcot és létrejön egy tűzszüneti megállapodás.

Egyelőre még távol állnak az ukrán és orosz igények, de lassan közelednek, előbb-utóbb kell majd valamiféle kompromisszum a tárgyalásokon, mivel mindkét fél sokat veszít a háborún, nem érdemes nekik ragaszkodni hozzá, minél inkább elnyújtani. A háború elején támasztott orosz követelésekből (katonai semlegesség, demilitarizáció, Krím, Donyeck, Luhanszk elszakításának elismerése) valószínűleg engedni fognak Moszkvában is.

2022. márc. 13. 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

Nem fogják megadni magukat, akkor sem, ha porig rombolják, a városokat, mint mint Grozníjt.

Csak míg csecsenfölg 1.5 milló lakosú, ukrajna majd 44 milló.

Egy szónak is száz a vége, bármi volt is az ok, Putyó ezt benézte, már el is kezdte lefejezni az fszb-t.

Nem lesz ott tartós béke, jó sok évig.

Én szerintem itt már meghatározó lesz a szélsőjobbos miliciák szava is, hiába is adná fel Zelenszkij, nem fogják figyelembe venni.

2022. márc. 13. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Zelensky számított a NATO-ra. Most kezdi felfogni higy nem segít neki. Nem segít Amerika se mert a NATO tagja. Hiába az önkéntesek, nem elég.

Remélem most már nemcsak ultimátumokkal dobálóznak hanem valóban tárgyalni fgonak. Az eddigiek ezert fulladtak kudarcba. Mondjuk még mindig ott van a lehetőség hogy olyan büszke a vezetőség hogy addig harcol amíg nem lesz országuk.

Remélem nem olyan hülyék hiszen ez nem csak róluk szól hanem a népről is.

Összességében csak remélni tudom hogy Zelensky és a vezetőség felismerik hogy engedniük kell.

2022. márc. 13. 16:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok oroszok viszont meddig bírják ezt a diplomáciai nyomás és hogy mindenből kizarjak őket

Hónapokig évekig birjak vajon?

Az itt a kérdés Ukrajna bírja e addig tartani magát meg Oroszországot belül nagy lesz az elégedetlenség akkor talán jó feltételekkel köthetnek békét

2022. márc. 13. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a szankciók nem vezetnek békéhez csak további káoszhoz. Mindenhol mert ugyan mire megyünk vele hogy mindennek a dulpláját kell kifizetnünk? A szankciók minket is érintenek. Megugrott az üzemanyag ára mondenhok, és ki tudja mi lesz a gázzal.

Nem teheti meg Putyin hogy elbukik, nem fogja kimondani hogy feladja. Az higy mit gondol a népe azt meg szerintem leszja. A tartalékai egy részéhez hozzá tud férni, a gázt meg majd eladja Kínának. Ezért itt ukrajnánakak kell engedni mielőbb mielőtt mégnagyobb baj nem lesz.

2022. márc. 13. 20:10
 10/12 A kérdező kommentje:

9# gondolom a 3 vh rá gondolsz sajnos egyre több jele van és valakinek félre kell rántani a kormányt

Szerintem lesz egy vegyifegyver provokáció vagy ukránok részéről hogy oroszokra fogják vagy fordítva orosz részről

És akkor már meg kell torolni a NATO nak amire oroszok mivel hagyományos fegyverekkel gyengebek egy figyelmeztető atommal reagálnak majd talán emp atomkent a magaslegkorben felrobantva aztán NATO is odaver meg a maradék orosz is

Aztán új világ lesz új élet új lehetőség és új rendszerek

2022. márc. 13. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!