Egy esetleges hadbalépésnél, besorozásnál ez kizáró ok?
Figyelt kérdés
Ha bármikor bármiért kialakulna egy háború az ország területén, és - legalábbis az elején - nem atomháború lesz, akkor egy pánikbeteg, agorafóbiás, borderline személyiségzavaros 27 éves fiút besoroznának? Az utcára sem tudok kimenni...2022. márc. 13. 08:44
1/10 anonim válasza:
Figyelj.
Tudsz lőni? Nem.
Értesz bármilyen fegyverhez? Nem.
Bármilyen katonai járműhöz? Nem.
Akkor, ha teljesen egészséges lennél sem kene menned sehová. Nem hülyék azért tényleg..
3/10 anonim válasza:
Téged nem fognak besorozni, meg engem se sajnos. Már, mint én a kiképzésen tuti megbuknék, mert nem tudnék időre futni, nem tudok megcsinálni 5-10 darabnál több fekvőtámaszt és felülés sem megy, a sörhasam miatt az ágyból se kelek fel könnyen. Meg rossz a bal szemem és gyenge fizikumú vagyok, szóval közelharcban megdöglenék, ha az ellenség nem egy 50 kilós gyerek, mert én 90 kiló körül vagyok, de vékony vagyok, csak nagy a hasam. Szóval én se leszek katona. Bár a lőfegyvereket szeretem kis korom óta nagy fegyver barát vagyok, meg lőni tudnék.
4/10 anonim válasza:
3 háborús időben nem nagyon van ilyen képzés.
5/10 anonim válasza:
Mondjuk én a pisztolyokhoz, puskákhoz értek, régen lőtéren lőttem is pár fegyverrel Pesten unokatesómmal voltam egy lőtéren és ott megtanultam a fegyvert betárazni, tárba berakni a töltényeket, plusz ugye értek a fegyver kibiztosításához, meg, ha olyan a fegyver, hogy át lehet kapcsolni mondjuk félautomatáról automatára ahhoz értek, illetve a jobb szememmel tökéletesen látok, szóval akár mesterlövész lehetnék, mert csak a bal szemem rossz, bal szememmel nem tudok olvasni sem, mert elmosódva látok vele, de szemvizsgálaton a jobb szememre azt mondták, hogy az nagyon jó, jobban látok vele, mint egy olyan ember, akinek jó valamennyire mindkét szeme. Meg embert ölni szívesen ölnék, én szívesen lőném az ellenséget.
6/10 A kérdező kommentje:
Háború esetén nem magyon mérlegelnek, mindenkinek érkezik a behívó. A kérdés ceupán az, hogy ezek a mentális betegségeim kizáró okok lennének-e?
2022. márc. 13. 10:51
7/10 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy kizáró ok, viszont, ha van papírod róla és normális a sorozótiszt, akkor mivel veszélyt jelentenél a Társaidra vagy Magadra, lehet valami könnyebb front mögötti feladatra osztanának be. Mondjuk tiszt segédnek, vagy konyhára, vagy nem tudom. De csak tipp. Függ attól is,hogy milyen a háború állása. Ha olyan, akkor kezedbe nyomnak egy puskát, elmondják, hogy melyik vége lő, aztán visznek ki.De erre szerintem kevés az esély.
8/10 anonim válasza:
Sorozásnál, háborúban nem finomkodnak, megy ki mindenki, akinek van 2 keze, lába, aztán majd a fronton kiselejteződik...
9/10 anonim válasza:
Soros György és hű szolgája Márky-Zay akar minket ebbe belekeverni, Orbán nem, mégegy érv április 3.-án Orbán mellett.
10/10 A kérdező kommentje:
Még egy érv az oktatás azonnali fejlesztése mellett, hogy ne legyenek ennyire primitívek az emberek. 2 perc alatt megtalálhatod a nyilvános interjút Péterrel, aminek kontextusából kiragadtak egyetlen mondatot... és ti, mint egy papagáj, szajkózzátok, amit a vezér parancsol a tv-ben, facebookon.
2022. márc. 21. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!