Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Biztonságosnak ítélitek meg...

Biztonságosnak ítélitek meg az ukrán atomerőművek orosz általi megszállását és felügyeletét?

Figyelt kérdés
Az ok orosz félről ugye az, hogy az "ukrán neonáci miegyebek" terror cseleményeitől tartanak, ezért foglalják el ezeket a létesítményeket.

2022. márc. 6. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Igen
2022. márc. 6. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Mindenki rossz szemszögből nézi az egészet. Ha felrobbanna egy ilyen erőmű, akkor azonnal vége lenne a háborúnak. Nem ezt akarjuk mi mindannyian?
2022. márc. 6. 18:51
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 én nem tudom te mit akarsz. Én azt kérdeztem biztonságosnak ítélitek meg, vagy sem.
2022. márc. 6. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ukránok kezében biztonságban volt. Az oroszok kezében akkor lesz biztonságban, ha odaengednek szakembereket (mindegy hogy oroszokat vagy ukránokat), hogy az erőművet rendben tartsák.

A nagy veszélyt az jelenti, ha harcolnak az erőműért.

2022. márc. 6. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Jaj, most pedig ÉK-i szél fúj.
2022. márc. 6. 18:58
 6/13 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Nem tartom biztonságosnak. Háborús körülmények között a felügyeletet sem, a megszállást és a visszafoglalást pedig nagyon határozottan nem tartom annak.

Valaki mintha mondta volna, hogy a legnagyobb őrültség egy atomreaktorra fegyverekkel támadni.

Már csak azért is, mert a zaporizzsjai erőmű elfoglalásakor találat ért egy melléképületet, tűz ütött ki, és bár nagyobb veszély nem keletkezett, ezt elég kockázatos dolognak tartom.

Már csak azért is, mert ez az erőmű kb. 10-szer akkora, mint a csernobili volt. Egy hasonló katasztrófa után nahyjából lakhatatlan lenne Ukrajna, és Európának is elég nagy sugármennyiség jutna.

2022. márc. 6. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztonságos egy atomerőmű közelében háborúzni.
2022. márc. 6. 19:07
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

"- Ne haragudjon nénike, maga boszorkány?

- Dehogyis, édes fiam, takarítónő voltam Csernobilba!"

2022. márc. 6. 19:09
 9/13 A kérdező kommentje:

#4 Elvileg vannak ott szakemberek. És ha az oroszok is küldenek oda? Persze ez nem több feltételezésnél.

#6 Nekem azóta mozgatja a dolog a fantáziám, hogy megtámadták csernobilt és felötlött a lehetőség egy-egy cikkben, hogy mire kelhet az oroszoknak. Bizonyíték hamisítás az ukránok vegyi fegyverkezéséhez? Ma már volt egy cikk amiben az orosz védelmi szóvivő azt állótotta, hogy az usa segítségével különböző járványra alkalmas biológiai betegséget dolgoztak ki.. vagy pont az oroszok akarnak vész esetére valami balesetet színlelni? Mit ténykedhetnek ott?

2022. márc. 6. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

9: "Elvileg vannak ott szakemberek."

Mármint ukránok, ugye? Ha az oroszok hagyják őket, hogy rendben felügyeljék az erőmű biztonságát, akkor nincs gond. Gondolom az oroszokat az motiválja, hogy a villamos energia termelést meg akarják akasztani, hogy a gazdasági termelés és a lakosság mindennapi élete ellehetetlenüljön. Remélhetőleg le lehet állítani a láncreakciót, és akkor az oroszok elérték a céljukat, a személyzet pedig a helyén maradva garantálja a "pihenő állapot" biztonságát.

Legyünk optimisták, hogy az oroszoknak sem célja (sem a helyi katonáknak, sem a moszkvai irányítóknak), hogy egy atomkatasztrófát csináljanak, aminek a hatása Oroszországig is simán elérne.

2022. márc. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!