Minek vittük a Leopárdjainkat a keleti határra? Talán háborútúl félünk? Tudunk valamit?
Ugyan a kormány azt kérte, hogy senki se írja le sehol a neten, ha magyar csapatmozgást észlel. Tudjuk miért. Viszont maga a Magyar Honvédség ezt mégis megtevé. Közösségi oldalán számolt be, hogy elvitték a Leopárdokat a keleti határhoz. Vajon miért? MZP szerint Orbán azért ment Moszkvába, hogy a háborúról egyeztessen Putyinnal. Beszélik, hogy Putyin megkérte, hogy lépjen ki a NATO-ból. Ő erre nemet mondott. Akkor eszerint Putyin azt válaszolta, hogy akkor bejövünk oda is? Mi lehet más oka a keleti határra vinni a legkeményebb tankjaink, ami csak harcra jó, mint védeni valakiktől az országot?
Annyira tetszik, mikor emberek tényként beszélnek a jövőről.
“Nem lesz háború!” - már van.
“Magyarországon nem lesz semmi” - honnan tudod? Azt gondoltad, hogy Ukrajnába így bevonulnak?
A kérdéseim csak általánosak, nem “pécéztem” ki semmit, de szerintem érzékelhető, hogy Magyarországon majd most jön a pánik. Egyre többen csináltatnak útlevelet, újítanak személyit, akkor jódtabletta vásárlási lázról is hallottam már. Ne legyen igazam, könyörgöm, ne legyen igazam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!