Mit csinálnak katonai gépek Románia felett?
Flightradaron látom egész nap, hogy amerikai illetve brit talán szállító gépek, A330, KC-135 köröznek Románia felett. Ciprusról, Németországból vagy Angilából tartanak Romániába majd ott össze-vissza bolyonganak Bukaresttől Északra vagy Keletre, aztán irány vissza egy NATO-bázisra.
Ezek a gépek vajon mit csinálnak? Hisz le sem szállnak, először arra tippeltem hogy csapattelepítés a keleti román határra, de ha le sem szállnak?
#1 Én is arra tippeltem, de úgy hogy le sem szállnak? Vagy esetleg kidobják ejtőernyővel még román területen aztán átcsempészik Ukrajnába?
Amúgy most nézem, szintén egy katonai gép van éppen Lengyelországban az ukrán határhoz közel.
20:41
Még mielőtt elszállnál magadtól az oroszok is ott köröztek csak ők Ukrajna felett, asszem a Belurusoknál is lehetett látni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!