Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Holnap véget érhet az Ukrajnai...

Holnap véget érhet az Ukrajnai háború? Donyeck és Luhanszk területeit vesztené el Ukrajna.

Figyelt kérdés
Szerintem a semlegesség még nem akadálya az uniós tagságnak sem.
2022. márc. 1. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ok véget ér. Mi van akkor, ha a ruszkik folytatják azt, amit a Krim óta csinálnak, vagyis további szomszédos területre telepitenek orosz nyelvű lakosságot, akik pár éven belül hasonló mód fellázadnak Ukrajna ellen, mint most?! Szerintem ennek sosem lesz igy vége! Megálljt kell parancsolni ennek a féregnek!
2022. márc. 1. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Remélem véget ér, de úgy hogy Putyin meg Lukasenka buknak és mennek Hágába vagy a mauzóleumba, ahová valók, két elmebeteg háborús bűnös. Ukrajna meg remélem kitart, és akkor talán a szankciók meg az emberveszteség miatt az orosz, fehérorosz népek fellázadnak és elsöprik a gazemberek diktatúráját.
2022. márc. 1. 15:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát igazából ez egy próbálkozás lehetett a legnagyobb kudarcuk visszaszerzésében, mikor is a szuperhatalom szovjetek csak oroszok lettek, s csak nagyhatalom.

Megpróbálták, nem sikerült.

Persze, hozhatnak más allamokba oroszokat, csak ott a NATO erők kifustolik a szakadárokat. 😉

2022. márc. 1. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Orbánnal együtt kéne ezeket elküldeni a pcsába...
2022. márc. 1. 15:35
 5/11 A kérdező kommentje:

2# veled nagyon egyetértek, bár azt tudom, hogy putyin hatalma biztos marad. Lukasenka már más tészta..

Őt kifordítják a háború után a székből... aztán lehet halálra verik.

2022. márc. 1. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
31%

"Holnap véget érhet az Ukrajnai háború?"

Meg el sem kezdodott ...

2022. márc. 1. 15:40
 7/11 A kérdező kommentje:

6# az ilyen embereknek az ukrán idegenlégio frontvonalban a helyük.

Esetleg nem mész oda?

De az sem baj ha Orosz oldalra alsz. 😉🙃

2022. márc. 1. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Sztálin se bukott bele a háborúba, pedig a németek Moszkváig mentek.
2022. márc. 1. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Bárcsak véget érne! Tartok tőle viszont sajnos, hogy még a holnapi tárgyalási forduló sem fog áttörést hozni. Kb. még 2-4 hét lehet mire a béke beköszönt.
2022. márc. 1. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

A kérdésre válaszolva én megvárnám, hogy az USA mit közöl a médiában, eddig állítólag bejött az, amit "megjósoltak". Nógrádi szerint a világ többi államával szemben behozhatatlan előnyük van a hírszerzésben.

Ukrajnát gyorsított eljárásban fel akarják venni az EU-ba. Ha a háborút ki tudja addig húzni, akkor onnantól Oroszország egy EU tag ellen fog katonai műveleteket végrehajtani, amibe talán már nyíltan be is fog szállni a többi tagállam. Ez pedig szerény véleményem szerint csak egy irányba vezethet, ami hármassal kezdődik. Esetleg egy "eltévedt" rakéta becsapódik egy NATO tagországba, annak is kb. ugyanez lehet a vége. A helyzetet kihasználva Kína megtámadhatja Tajvant, amibe beszáll a két Korea, Japán, Ausztrália és Óceánia.

Nem értem, hogy mi folyik itt, én ehhez úgymond kicsi vagyok. Egy dolgot tudok, hogy mindkét oldalon életek szűnnek meg. Darabokra szakadt emberek, felismerhetetlenségig összeroncsolódott testek, gyermekek, szülők, fiatalok, válogatás nélkül. Erre nincsenek szavak.

2022. márc. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!