Magyarországon dolgozó oroszoknak, be kellett vonulniuk katonának?
Értem a kérdésed, de ez esetfüggő.
Szurkolj helyette inkább az ukránoknak.
Jelenleg még nem fajult el annyira a helyzet, hogy vigyék a hivatásosok mellé A-tól Z-ig a teljes civil lakosságot is... max finoman adagolva majd, aki komolyabb probléma nélkül rávehető. Hogy aztán mi lesz X hét múlva, azt persze senki nem tudja. De jelenleg nemhogy az oroszok, de még az ukránok java is gyakorlatilag otthon ül és több-kevesebb aggodalommal lesi a híradásokban, hogy mi lesz ebből az egész rémálomból. Akiknek vannak ukrán meg orosz ismerőseik, (én így tapasztaltam) jelenleg még gond nélkül netezgetnek egymással. Azt tudom, hogy telerakták a lakást vízzel, gyertyával, lisztel, konzervval... Viszont abban biztos lehetsz, hogy a mai orosz nemzedék nem fog zokszó nélkül tömegesen bevonulni Putyin szavára a vágóhídra, abból azért támadna a кurvaerős katonai hatalomnak némi* belső problémája is az országban, nagyobb, mint az ukránokkal...
*Elég nagy feszültség van már ott a szőnyeg alatt elrejtve, nem véletlenül pattannak ki évről-évre forradalmak a perifériákon, ahogy a háború sem az erőnek, hanem rothadó rendszereknek a kétségbe esett végső megnyilvánulása a mindenféle máz mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!